Zomercollectie Yesta fashion

Op het moment dat ik deze blog schrijf, hebben we een week achter de rug met heerlijk lenteweer. De bloesem en andere lente bloeiers staan er prachtig bij. Niets zo leuk om jouw oufit hier ook op aan te passen.

Dit zomerse kleurenthema van Yesta is wat mij betreft echt een toppertje. Het geeft namelijk tal van mogelijkheden om te mixen en matchen. Toevallig weet ik van Evida het Agentschap van Yesta in Belgie dat om deze reden dit thema ook voor hun een van de grotere favorieten is.

Combineren met Yesta

Niets zo fijn om kleding goed te combineren, met de juiste stuks in jouw kledingkast heb jij in mijn beleving ook minder nodig. Ja ja ik weet het mijn kledingkast is absoluut verboden terrein, eigenlijk heb ik geen recht van spreken hierin ik hou al op.

En toch…….kijk maar eens naar de twee foto’s hieronder. Hier heb ik dezelfde bovenstukken gebruikt, maar wel een ander onderstuk. De outfit wordt hierdoor ineens heel anders terwijl er slechts een minimale verandering heeft plaatsgevonden.

De plusizekleding van Yesta is wat mij beteft ontworpen om vrouwen uit te nodigen hun outfits te blijven mixen en matchen. Zoals dit jeansjasje , het heeft een goede pasvorm, is door haar kleur tijdloos, en juist hierdoor ideaal om menig outfit op te pimpen. 

De bovenstukken draag je natuurlijk ook op een goede jeans, bijvoorbeeld van Base Level Curvy. Op het moment van dit schrijven is de broek die ik hier draag nog niet uitgeleverd bij hun verkooppunten. Hou dit in de gaten want ze draagt namelijk ontzettend fijn, en is een echte aanrader.

Ze heeft namelijk het comfort van een joggingbroek terwijl ze tegelijk trendy is. Voor mijzelf maken de ritsen onder de broek de outfit af. Door ze namelijk open te dragen maakt het alles door mijn ogen net iets speelser en valt de broek ook mooi op mijn boots.

Casual outfits van Yesta

Een heerlijke casual chique outfit is voor mijzelf altijd een match, ik voel mij er thuis in. Het draagt prettig, en tegelijk oogt het vrouwelijk, zoals de jurk hieronder. Vaak krijg ik vraag hoe lang ik ben, ik ben 1.71. Ben jij groter of hou jij niet van blote benen, draag haar dan met een jeans tregging of probeer eens een leuke witte broek. Trek er een jeansjasje op aan en jouw outfit is klaar om de dag mee te beginnen.

Ook niet onbelangrijk zijn de schoenen bij onze kleding. Nu draag ik onder deze jurk een witte sneaker, altijd goed en naar mijn gevoel nog steeds de meest gekozen kleur schoen, en ook bij mij erg favoriet. Wanneer jij een gemakkelijke voet hebt, kijk dan ook eens bij een gekleurde schoen of sneaker. Het effect van schoenen zal je verbazen.

Fijne breisels van Yesta

In de lente of op een koudere zomerdag zijn dunne breisels fijn te dragen. Ze zijn dun, gemakklijk te combineren op welk kledingstuk dan ook en ook niet onbelangrijk, vaak ook goed in een vakantiekoffer weg te stoppen.

Toen ik dit twinset van Yesta aantrok, moest ik mij echt bedenken welk onderstuk ik aan zou doen. Niet omdat het zo moeilijk is om er iets leuks bij te bedenken, maar omdat er juist zoveel keus is!

Een leuke jeans of de blauwe broek hierboven geven dit twinset weer een heel ander beeld, en vergeet niet de prachtige groene zomerse rok. De kleuren van deze breisels komen namelijk helemaal overeen met de rok, zo blijf jij ook hiermee de leukste combinaties maken.

Prachtige plussize jurken van Yesta

Als laatste in deze review laat ik deze prachtige jurk zien. Ze heeft een doorknoop waardoor ze ook weer gemakkelijk open is te dragen over een leuke broek met top. Mocht je dat eens proberen, is het ceintuur van de jurk gemakkelijk te knopen op jouw rug waardoor je toch een beetje taille kan maken.

Hopelijk vinden jullie net als ik, dit ook een te gek thema uit de Yesta collectie, maar denk niet dat dit alles is, ik maakte slechts een keuze uit deze serie. Ben je nieuwsgierig geworden om meer van dit thema te zien, ga dan eens langs bij een van hun verkooppunten, zij kunnen jou hier alles over vertellen.

#ad

Klik hier voor een hint uit onze winactie!