Damesmode Xtra in Kapellen (Belgie)

Bij sommige winkels zeg ik wel eens dat ze vlakbij de Nederlandse of Belgische grens liggen. Bij Damesmode Xtra is het zelfs mogelijk om op loopafstand beide landen te bezoeken. Vanuit de winkel van Vicky hoeft u alleen de straat uit te lopen om in Nederland te staan.

De winkel van Damesmode Xtra ademt ondanks dat ze op enkele honderden meters van de Nederlandse grens staat, toch de Belgische sfeer uit, of is het gewoon de gastvrije en gemoedelijke sfeer die de winkel uitstraalt? Iets wat leuk is om zelf te ontdekken en te ervaren, ik wil jullie niet teveel beinvloeden met mijn eigen ervaringen. Zodra je op de lichtgedrukte naam van Damesmode Xtra tikt, krijg je een doorverwijzing naar de landkaart op Beauty comes in all sizes, waar de winkel is op te zoeken. De routebeschrijving inclusief openingstijden zijn daar ook genoteerd.

Shoppen in plussize maten 

Eigenaresse Vicky heeft in haar winkel stijlen hangen van sportief tot zakelijk, en niet vergeten die leuke outfit voor dat ene leuke feestje. Passen kan in alle rust in de fijne ruime paskamers en een kop koffie of thee, staat eigenlijk altijd direct klaar.

Is de afstand toch te ver weg? Ook dit is geen probleem. De winkel heeft een prachtige webshop, hoewel natuurlijk niets opweegt tegen een gezellig bezoek.