Summertime met Yesta Fashion

Yesss de hoog zomercollectie is onderweg naar jouw favoriete winkel. Al kan het zo zijn dat de outfits die je hier ziet nog niet overal zijn uitgeleverd. Raak je geinspireerd en wil je geinformeerd worden, vraag de winkel naar de mogelijkheden om in contact te blijven of een pre-order te plaatsen. Er zijn vaak genoeg mogelijkheden.

Dit thema uit de hoogzomercollectie super is, althans door mijn ogen. Kleuren om vrolijk van te worden. Toen ik deze jurk aantrok kreeg ik op straat al meteen diverse complimenten, het is dan ook een exemplaar waar ik mij echt op en top vrouwelijk in voel.

De diverse roze kleuren van fel tot zachte tinten met een kleine zwarte ondertoon, maakt dat de print op deze jurk een zomerse uitstraling krijgt. Hoewel mijn armen zeer stevig zijn, is deze mouw perfect gesneden. Ze valt iets open, maar bedekt toch mijn bovenarm.

Met mijn fuchsia roze pumps en statement oorbellen in de kleuren van de jurk, weet ik zeker dat dit een outfit zal zijn die ik de komende tuinfeestjes of etentjes zal aantrekken. En eigenlijk is ze bijna bij elke gelegenheid geschikt, zal ik haar persoonlijk op een doordeweekse dag met mijn sneakers zal dragen omdat mijn voeten pumps niet de hele dag verdragen.

Zomerse kleuren en prints bij Yesta

Hou jij ook van roze maar draag je toch liever een broek? Kijk dan eens naar dit prachtige pak met een mouwloos jasje, het heeft een langere lengte over de billen en op veel manieren te dragen. Op de broek draag ik een blouse die dezelfde mooie print heeft als de jurk. Nu weet ik dat niet iedereen graag een ceintuur om de middel draagt, daarom laat ik het op beide manieren aan jou zien. Op de ene foto draag ik het ceintuur om mijn middel en bij de andere foto is ze keurig op de rug geknoopt, aan jou de keuze en misschien vind je het wel leuk het af en toe af te wisselen.

Als je lekker gaat combineren, draag de blouse dan ook eens op een mooie zwarte broek van Yesta Fashion, er zijn veel mogelijkheden of je nu van gedurft houdt of het iets rustiger zoekt.

Zomerjurken van Yesta

Aan het begin liet ik jullie al een echte favoriet van mij zien, maar deze prachtige koraal tint doet er niet voor onder. De gebreide jurk draag ik lekker fris met een wit vestje dat een ontzettende leuke afwerking heeft aan de mouw. Natuurlijk is het vest een musthave voor als het toch te fris is aan de armen of om een outfit net een andere look te geven. Doordat het vest geen lange mouw heeft oogt ze zomers met een fijn comfort.

Natuurlijk is het ook leuk om de jurk mouwloos te dragen, op de foto laat ik jullie het leuke detail zien van de schouderband, een leuk detail die de jurk net dat leuke extraatje geeft. Met recht een schouder die in deze zomermaanden gezien mag worden.

Combineren met koraalkleuren

Yesta zou Yesta niet zijn als ze in deze prachtige koraaltint geen prachtige blouse zou hebben. Nu vind ik het zelf mooi om deze kleuren fris te houden en zal ik ze het meeste dragen met wit of een lichte jeans, maar de blouse zal absoluut ook niet misstaan op een zwarte broek en daarbij kan je natuurlijk afwisselen van een stoere tot geklede broek, net waar jezelf zin in hebt. Fashion is leuk, speel en combineer voor jouw persoonlijke look.

#ad