Wist jij het geheim achter deze rok?

Zondag is het Moederdag, eindelijk zal die dag de temperatuur boven de 20 graden zijn. Er zullen heel veel mensen zijn met de winter als voorkeur, maar die van mij ligt echt bij de lente en het zomerseizoen. De kleuren en geuren van bloemen, heerlijke zomeravonden, maar vooral ook zomerkleding in prachtige dessins. Deze prachtige set van Yesta komt deze dag dan ook absoluut uit mijn kast.

De zon staat nu nog laag en dat voel ik in de ochtend. Dan is het (voor mij) nog net iets te fris. Ideaal om de dag dan te beginnen met een van de nieuwe jeansjasjes van Yesta. Ze zijn er in wit, licht denim en prachtig fuchsia roze. Welk jasje het exact gaat worden, moet ik nog even over nadenken. Ze zijn niet alleen prachtig maar zijn ook mooi van snit en perfect van lengte.

Als de temperatuur die dag verder opklimt zal ik eerst mijn jasje uitdoen. De zomerse print van het bovenstuk en de maxi rok lijken zo net een jurk, maar schijn bedriegt. Nu heeft Yesta een prachtige fuchsia riem in de collectie die hier beeldig bij staat om af te stylen. Helaas was die van mij te groot, en kan ik hem niet laten zien. De verkooppunten zullen deze vast en zeker verkopen, vraag het daar absoluut even na.

Nu komt toch de toverstok uit de hoed. De rok heeft twee functies, draag hem namelijk ook als strapless jurk. Jullie snappen dat wanneer het echt warm is, ik zo heerlijk de zon (beschermd) op mijn huid laat schijnen. Wil je toch snel iets aantrekken, de jasjes staan er prachtig op.

Tip; de print van deze set geeft veel mogelijkheid om te combineren. Draag de mooie top ook eens sportief met een witte broek of lichte jeans, zo maak jij in een handomdraai een nieuwe zomerse outfit.

#ad