MatFashion & Verpass

Nu ga ik in herhaling vallen en als het over dit onderwerp gaat zal ik dit nog vaak doen. Als het gaat over de juiste basisstukken in jouw kledingkast vind ik dat een musthave voor elke vrouw en blijf ik dit zeggen (of schrijven). Met deze items maak jij namelijk het combineren stukken eenvoudiger. Het maakt hier niet uit of jij met een casual, zakelijk of juist feestelijke outfit voor de dag wil komen. Zonder een kast vol met kleding te hebben hangen waarbij jij denkt HELP , combineer jij er op los. En laten we eerlijk zijn, een slimme garderobe wil toch iedereen?

Van twee prachtige merken MatFashion en Verpass mocht ik een mix en match maken met een prachtige zwarte leatherlook jurk en dito broek met top. Daarbij kreeg ik twee verschillende vesten, een effen met prachtige ringen als detail en een vest met super mooie print. Het lijkt hier of het meeste zeer basic is, en toch is gelet op detail. De stof van de jurk in de leatherlook uiterlijk geven net dat speciale effect. Op mijn Facebook pagina stond deze jurk al en ik denk dat Matfashion het ontzettend druk heeft gehad, wat zijn er veel bijbesteld! Ook de broek is niet zo basic als deze eruit ziet. Er is gewerkt met een afwijkend materiaal in een bies langs de broekspijp, ik heb geprobeerd dit goed op de foto te krijgen maar het was onbegonnen werk. Ook de broekspijpen vind ik persoonlijk HOT. Ik heb aardig wat schoenen maar het beeld wat ik eigenlijk voor ogen had waren geen enkel, maar half hoge laarzen zodat ik de broek beter kon laten poffen. Als je daar niet van houdt draag je het natuurlijk gewoon zoals ik op de foto heb gedaan, maar als ik weer schoenen ga shoppen, weet ik wel waar ik naar ga kijken.

Onder de foto’s zal ik nog even per item het merk schrijven, zodat jij alles helder hebt.

Vest (met print) Verpass, artikelnummer 8428, T-shirt Verpass artikelnummer 3471, Broek Matfashion artikelnummer 2026, Vest Matfashion artikelnummer 4077.