Fashion event bij Boetiek Kijan in Denekamp

Alweer 5 jaar heeft Boetiek KiJan in Denekamp haar deuren geopend, om dit kracht bij te zetten mocht ik deel uitmaken van een fantastisch Fashion Event bij hun in de winkel.

Veel van jullie weten dat ikzelf in Brabant woon, Overijssel is zeker niet om de hoek en voordat ik verder ga over deze toffe middag in Denekamp ga ik eerst schrijven waarom het lijkt alsof deze winkel bijna bij mij om de hoek zit.

Dagelijkse inspiratie van Boetiek KiJan

Ondanks de afstand weet drijvende kracht Kirsti Nolten vrouwen dagelijks te boeien met mooie fashion items uit haar winkel. Dat doet ze via haar eigen Facebook account van Boetiek KiJan, maar ook via de besloten inspiratie groep van Beauty comes in all sizes waar zij elke keer weer alle liefhebbers weet te inspireren. Zo is het niet vreemd dat een winkel, ook als is het op afstand, jou het gevoel kan geven dichtbij te zijn. Zie je tussen alle mooie fashion iets wat niet in jouw kledingkast mag ontbreken? App Boetiek KiJan met al jouw vragen, geen enkel probleem. Ze sturen het graag naar je op.

Fashion event bij Boetiek KiJan

Op het Fashion event moest ik vroeg uit de veren, ik wist dat die dag ook een aantal bekende volgers van Beauty comes in all sizes langs zouden komen. Vroeg in de middag kwam ik in de winkel aan, en het was meteen hetzelfde warme gevoel zoals ik ze volgde via Facebook. Natuurlijk ging ik meteen de rekken langs om hun parels uit alle collecties te bewonderen, en paste meteen een aantal leuke sets voordat het in de winkel druk zou gaan worden.

Als eerste starte ik met deze ontzettende leuke doorknoopjurk van Adia, ik hou ervan om deze jurken te dragen met een dikke maillot en mijn stoere boots. Wie trouwens denkt dat Adia alleen plussize kleding in de collectie heeft opgenomen, heeft het mis. Vanaf maat 38/40 tot 54/56 koop jij dit toffe merk in Denekamp. Zie hieronder de prachtige spencer of debardeur voor alle Belgische lezers van mijn review.

Kies je graag voor kleur? Van Adia kwam ook deze gebreide jurk binnen die ik bewust oversized draag. Rood is een van mijn lievelingskleuren, maar ook in behouden tinten of prachtig blauw zijn deze in de winkel te verkrijgen.

Ruim merken aanbod bij Boetiek KiJan

Naast Adia worden er nog veel meer merken verkocht, zoals Matfashion, absoluut een favoriet bij veel vrouwen. Op de foto’s draag ik een fantastische jurk die je iets open kunt ritsen. De gebreide tuniek/jurk zal in lengte verschillen naarmate je kleiner of groter bent dan mij (1.70). Nu had ik deze dag een maillot aan, maaar draag je liever een legging hieronder, Kirsti heeft in haar winkel altijd verschillende kleuren en maten.

Al snel werd het drukker in de winkel, het is gewoon niet gelukt om erg veel foto’s te maken. Zo hebben Kirsti en ik zelfs nog geen foto van ons samen. Dat geeft ook niet, de middag was gezellig en het event zeer geslaagd. Hieronder zie je twee lieve volgers die ook nog eens ontzettende lekkerde bonbons voor ons meenamen. Links zie je een prachtige suedine blouse van Via Appia Due en rechts prachtige combinaties met Adia en Ony-m.

Wil jij de inspiratie van Boetiek KiJan niet missen, volg hen dan op facebook, of app hun bij al jouw vragen over deze inspiratie.

#ad