Feestmaand bij Damesmode Xtra

Damesmode Xtra bestaat deze maand maar liefst 15 jaar en dat moet gevierd worden.

Normaal gesproken was ik naar de winkel in België gegaan, maar omdat dit andere tijden zijn heeft Vicky een aantal prachtige outfits naar mij toegestuurd.

Drie totaal verschillende stijlen, en dat is ook waar Damesmode Xtra voor staat. Vrouwelijk, stoer, en voor als het weer mag, straks op het terras. In elke stijl heeft Vicky wel iets voor jou.

Mijn eerste outfit bestaat uit een ontzettend gaaf stoer jasje van Adia, let hierbij vooral op de prachtige details. Het is namelijk prachtig afgewerkt. Ik combineerde deze beauty met een broek die ook uit de collectie van Adia is, met een mooie zwarte blouse van Yesta.

Als ik de jurk (of wel het prachtige kleedje) zie met deze mooie zomerse print. Ik kan hier van alles over zeggen, maar kijk zelf naar de foto, dit zegt toch genoeg? Het vraagt om mooie zomerse dagen (en avonden) om in te shinen.

De laatste zomerse foto is een geweldige casual outfit met een broek van Toni. En daar moet ik meteen iets bijschrijven want de broek was net een maatje te groot, kijk daar even doorheen. Ik combineerde hem met de kekke streepblouse van Via Appia Due. Een heerlijke vrolijke en zomerse combi samen.

Dit was nog niet alles. De gehele maand april vieren zij hun 15 jarig bestaan met speciale acties en ontvang jij op jouw aankopen 15% korting, dus niet alleen deze outfits maar op de gehele collectie, en alleen de maand april.

Wil je meer verkoopinformatie, selecteer dan hieronder op meer informatie, via deze link kan je ook naar de webshop.

#ad