Hoogzomercollectie van Yesta

De hoogzomercollectie van Yesta is onderweg naar jouw favoriete winkel. Oke sommige gave items zijn net binnen, maar natuurlijk nog lang niet alles. Omdat het leuk is om te kijken wat er binnenkomt mag ik jullie alvast een sneak peak geven van dit gave pak zodat jij dit alvast een pre-order kan plaatsen bij de winkelier.

Natuurlijk weet ik dat niet iedereen de top en broek bij elkaar zal combineren, maar ik hou er van. Als het voor jou bij elkaar net teveel is combineer de top dan met een mooie zwarte jeans of broek, en draag een mooie effen top op deze hippe zomerse broek. Dit seizoen heeft Yesta veel zwart/wit in hun collectie. Nu het hoofd absuluut staat naar zomerse kleding maar we afgelopen week bijna de sneeuwschep moesten pakken, combineer ik deze outfit met een heerlijk zwart vest uit hun collectie.