Winters rood met Yesta Fashion

De inspiratie deze week heeft een klein streepje voor op alle andere prachtige herfstkleuren. Wie Beauty comes in all sizes volgt weet dat ik een zwak heb voor rood, in alle tinten. Een feest om weer te gaan combineren met deze mooie diepe winterse bordeaux rode kleur uit de collectie van Yesta fashion.

Winters rood met Yesta fashion

Om maar meteen met de deur in huis te vallen (of moet ik “computer” schrijven), deze rode cape uit de collectie van Yesta was liefde op het eerste gezicht, gewoon in love. Kunnen jullie mij begrijpen? Als het te warm is om nog een winterjas aan te trekken is ze ideaal om als vest buiten te dragen, maar als het echt kouder gaat worden ga ik haar absoluut ook binnen dragen.

De cape draag ik hier op een sportieve broek die onderaan is afgewerkt met een band en aan de zijkant een bies om het sporty effect te benadrukken (om in te wonen deze broek). In de taille is net als bij een sportbroek een aansnoer koord, handig maar niet bij mijn strakke pull die mooi getailleerd valt. daarom heb ik het koord naar de binnenkant gehaald, dit voel je niet het zijn zachte materialen. De mix tussen sport en casual/chique elementen zien we veel terug dit seizoen. Juist de mix maakt voor mij een outfit net even spannender, ik combineer ze stoer met een paar suede westernboots.

Verschillende stijlen en prints bij Yesta fashion

Is een aangesloten trui niets voor jou, zoek jij liever iets wat langer valt? Geen probleem bij Yesta, deze langere tuiniek met mooie ruffle is ook prachtig. Het is prettig dat dit merk bij elk thema rekening houdt met verschillende smaken en body’s, ze maken in dezelfde print verschillende fashion items. Zo is er ook een kortere blouse (informeer hier naar bij uw favoriete shop) met sportieve manchtetten voor een leuk effect.

De oplossing bij doorknoopjurken

In mijn kleding zoek ik graag een balans tussen sportief/casual chique maar altijd vrouwelijk. Jurken draag ik graag, vooral doorknoopjurken zijn favoriet bij mij. Je kunt haar open over een broek dragen of dichtgeknoopt als jurk, het geeft extra mogelijkheden om te combineren. Wat mij soms wel eens tegenhoudt in de voege ochtend of als ik haast heb, zijn alle knoopjes. Deze jurk is voor mij een toppertje en heeft de oplosssing. Ze heeft zakken, is stoer, speels door het mixen van prints en wat ik een voordeel vindt, ze heeft drukknopen (nee ze zijn niet open geschoten bij mij). Ze zal een zeer grote favoriet gaan worden van dit seizoen, het gaat mij in de ochtend zeer gunstig zijn.

De blokhakkers ruit

We blijven in hetzelfde kleurenthema van Yesta fashion, maar ga jullie een geheel nieuwe trend laten zien die dit najaar veel terugkomt. De heerlijke houthakkersblouse/jas, de ruit is een mix van het prachtige diepe rood, blauw en als hoofdkleur grijs. Een toffe combi, en zoals ik hem laat zien op de foto voor nu nog even te warm in deze warme oktober maand. De blouse/jas draag ik op de foto over een heerlijke trui van Yesta, die prettig is om te dragen als het koud gaat worden. Als het echt winterseizoen is zal ik absoluut de stoere houthakkersblouse binnen dragen, maar tot deze tijd dient ze als jas.

Wat net niet goed op de foto’s hierboven zichtbaar is, zijn de leuke zilverkleurige knopen op de schouders. Daarom laat ik deze nog even goed zien aan jou op dit korte filmpje. Soms gaat het net om het ene detail of afwerking om jouw outfit speciaal te maken.

#ad