Beauty comes in all sizes in ‘Mijn Geheim’

In december werd ik benaderd voor een interview in het Magazine “Mijn Geheim”, of ik iets over mijzelf en Beauty comes in all sizes wilde vertellen. Natuurlijk wilde ik dat, en op een winterse namiddag onder het genot van een kop warme thee vond het interview bij mij thuis plaats. Hoewel ik eerst nog even dacht “heb ik echt zoveel te vertellen” was die conclusie snel getrokken. Ja dit is zo, met als volg een prachtig geschreven verhaal inclusief inspirerende fashionfoto’s.

Wat kan jij vinden op de website van Beauty comes in all sizes

Wie mij volgt op social media en regelmatig de website bezoekt, weet wat je op deze site kunt vinden. Heb jij mij gevonden door het lezen van het interview dan is alles wellicht nog onbekend, en heet ik jou welkom deze website. Je vindt er inspiratie, informatie, tips, leuke shopadressen en via een aantal aangesloten winkels kan jij direct online shoppen. En dit alles onder een dak, speciaal voor jou.

Nog meer plussize inspiratie via het socialmedia kanaal van Beauty comes in all sizes

Ja je leest het goed, als jij het prettig vindt kan jij nog meer geïnspireerd worden met prachtige fashion door het facebook en Instagram account te volgen, daarnaast is er ook een besloten groep waar winkels uit Nederland en België de liefhebbers up to date houden met de laatste fashion ontwikkelingen. Vind jij het leuk om op de hoogte te blijven bezoek dan de besloten facebookgroep van Beauty comes in all sizes of andere social media kanalen, selecteer dan de licht blauwe omschreven woorden (ook eerste alinea). Daar zie je ook deze outfits terug van Yesta.