Prijsuitreiking Yesta winactie bij Baloe Big Size Fashion

Wie mij volgt via Facebook denkt nu wellicht “iets gemist”? Mocht je dat denken dan kan ik ik mij dit helemaal voorstellen. Ik leg het even uit. Net voor de lockdown in december 2020 was er via het social media platform van Beauty comes in all sizes een super leuke winactie van Base level Curvy. Drie winnarresen wonnen een prachtig basispak, na de zomer was het tijd om met hun een afspraak te maken.

De eerste prijsuitreiking was begin oktober bij Baloe in Groningen, waar prijswinnares Inge het prachtige basispak ging combineren met mooie fashion uit de collectie van Yesta. Natuurlijk was ik erbij, en namens Yesta Fashion was aanspreekpunt Karin Taekema gezellig meegekomen.

Nieuwe Yesta collectie bij Baloe Big Size Fashion

Nu ga ik eerlijk bekennen dat ik wel online veel gehoord en gezien heb van Baloe maar dat het er nooit van was gekomen om eens richting Groningen te rijden. Het is voor mij ook een flinke afstand vanuit het zuiden, daarom bekeek ik hun collectie tot nu online via de webshop van Baloe en via de besloten groep van Beauty comes in all sizes, waar zij ook graag alle vrouwen inspireren met hun passie, Fashion!

Hoogste tijd om naar Groningen te rijden. Het was voor mij vroeg dag om de auto te starten naar deze ontzettende leuke stad. Toen ik bij aankomst van de auto naar de winkel liep, scheen de zon, was er gezellige reuring op straat met vrolijke mensen en zag ik ontzettend veel foodtrucks. De beleving op deze korte loopafstand was al ontzettend leuk, prachtige panden, en achteraf jammer dat ik daar geen foto’s van heb gemaakt. Groningen is echt een stad die het waard is te ontdekken en leuk te combineren met een bezoek aan Baloe Big size Fashion. Dat ik prive een keer de tijd voor deze stad ga vrij maken met een leuke overnachting en culinaire beleving staat dan ook vast.

Na een heerlijk gastvrij ontvangst met koffie, jeukte onze handen om aan de slag te gaan. Drijvende kracht Julia en haar team hadden maar liefst zeven (ja echt) dozen binnen gekregen van Yesta. Natuurlijk wilde wij deze nieuwe fashion items zien om deze door winnares Inge te laten combineren met de prachtige basis van base level curvy. Dat werd ter plekke uitpakken en ik kan verklappen dat dit met veel lachen samen ging. Het duurde dan ook niet lang voordat Inge haar eerste set had aangetrokken met de laaste leveringen uit de collectie. Zie hier het filmpje dat ik maakte van de eerste outfit deze dag.

Uitgebreide collectie van Base Level Curvy

De basiscollectie is zeer ruim bij Base level Curvy en dat is ook te begrijpen. Al onze body’s zijn nu eenmaal verschillend en de fitting van het ene kledingstuk zal daarom beter aansluiten dan het andere, Inge begon met een prachtige flared broek uit de basis collectie die ze combineerde met een mooie pull en een fantastische houthakkersblouse, dit is echt de musthave van dit najaar. Het zal jullie niet verbazen dat ik deze ook in mijn kast heb hangen, ze is absoluut ook mijn musthave, nu ideaal voor buiten maar als het kouder gaat worden trek ik haar absoluut ook binnen aan.

De flared broek van Base Level Curvy zie je zowel hierboven als de foto hieronder in het blauw. Inge vertrouwde ons toe dat er al een in haar kast hangt en haar graag draagt. Door de verschillende foto’s is het leuk om op deze manier te zien hoe anders jouw outfit kan zijn wanneer je gaat spelen met kleding.

De blouse en spencer in het filmpje hieronder geven door te mixen en matchen ineens een heel ander beeld aan de basis broek.. Inge was zo lief om even een rondje te draaien omdat je de mooie blouse ook echt even aan de achterkant moet zien. Fashionabel iemand de rug toekeren kan absoluut in deze outfit, de blouse loopt achter net iets ronder en langer af waardoor de print goed tot haar recht komt bij deze outfit.

Black en Blue bij Base Level Curvy

Dat zwart en blauw het uitgangspunt zijn bij deze prachtige basis broeken zal niemand verbazen, daarom heb ik de twee kleuren hier nog eens naast elkaar met (natuurijk) een ander gekozen bovenstuk, welke zou eigenlijk jouw favoriet zijn? Vind je het moeilijk te kiezen of twijfel je over de maat? bel de winkel van Baloe even op tijdens hun openingstijden, zo komen jullie er samen ook bij twijfel uit als de afstand te groot mocht zijn.

Business casual

Met een goede basis blijf je spelen met kleding, of je nu naar je werk gaat of heerlijk casual de deur uit gaat. Het maakt niet uit elke mix en match is mogelijk. Geef er je eigen finishing touch aan en je bent klaar om de dag te beginnen.

In een echte business stijl zou Inge zich niet helemaal prettig voelen daarom kozen we bij deze laatste combinaties het prachtige jasje uit de basiscollectie voor een casual business look. Door deze met een goede denim en een prachtige broek te stylen ontstond er een look die meer bij de persoonlijkheid van Inge paste.

Geen fan van een flared? Er zijn zoveel modellen, in de winkels kan je daar absoluut naar vragen. Zo zie je Inge hier ook terug in een broek met een smallere en rechte broekspijp.

Na afloop was winnares Inge moe en voldaan van het passen en leuke indrukken. In haar tas van Baloe zat dan ook meer dan alleen het gewonnen pak van Base level curvy. Bij deze nogmaals gefeliciteerd met jouw prachtige pak Inge en natuurlijk ook heel veel plezier van jouw aankopen.

Speciale dank aan Baloe Big Size Fashion voor de mooie bloemen en deze geweldige gastvrije dag. En natuurlijk Yesta, Base Level Curvy en Karin Taekema voor het realiseren en ondersteunen van deze mooie actie.

Mocht je na het lezen ook geinspireerd zijn geraakt, neem dan contact op met Baloe voor meer informatie.

Dit is een samenwerking met Yesta en Base Level Curvy