Laarzen met wijde schacht van Jilsen

Nu het najaar toch echt haar entree heeft gemaakt, merk ik om mij heen dat er enorme vraag is voor laarzen met een brede schacht. Mooie leren laarzen vind ik natuurlijk ook prachtig, en ik moet bekennen dat ik het ook lastig vond een geschikte laars te vinden voor mijn volle kuiten.

Ja vond!

Prachtige stijlvolle laarzen voor de vollere kuit

Een paar weken geleden belde ik met Jilsen voor advies. Zij verkopen hun laarzen online, maar voor de liefhebbers is op afspraak een bezoek aan hun showroom in Lemmer absoluut mogelijk.

Al snel werd duidelijk dat ik niet alleen keuze had uit verschillende kuitwijdtes maar ook kon kiezen uit de breedte van leest. Tel daar hun kwaliteit bij op en je hebt keuze echt uit prachtige laarzen.

Comfortabele pasvorm

Van Jilsen mocht ik een paar laarzen uitkiezen en op hun advies koos ik de Nina met hak. Over de kleur was ik meteen te spreken, maar hakken dragen doe ik (jammer genoeg) steeds minder. Doordat er een comfortabele blokhak onder de laars is verwerkt heb ik totaal geen last gehad van pijnlijke voeten, zelfs geen blaren! Gewoon geen enkel probleem met een hak, totale comfort en dat is lang geleden.
Op mijn zakelijke afspraak heb ik de laarzen zelfs de hele dag gedragen, ik ben overtuigd.

Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met Jilsen.