Soit September Modemaand

Afgelopen maand was er bij Soit Curvy Fashion in Goes een prachtig Fashion event dat vol stond met activiteiten. Het leuke was dat ik een middag deel mocht uitmaken van deze fashion maand. Heerlijk elkaar inspireren met de aller laatste fashion, en wat is ze ontzettend mooi op dit moment. De kleuren, stoffen, ik vind het een genot om de nieuwe fashion van allerlei plussizemerken weer te zien, zoals deze sweatdress van Matfashion die je in de winkel maar ook online bij hun kunt kopen.

 

Diversiteit in plussizemerken bij Soit Curvy Fashion Goes

De gezellige gastvrijheid gecombineerd met de goede selectie uit diverse collecties zorgen voor een fijne shopbeleving bij Soit, iets wat ik met eigen ogen mocht ervaren op het Fashion event. Zo had iedere klant ook een eigen doel om geinspireerd te worden. Van een leuke aanvulling op een bestaande outfit tot shopliefhebbers die een gehele winter update nodig hadden, alles kwam voorbij deze dag.

Goes is natuurlijk een ontzettende leuk plaats in Zeeland, er is ontzettende leuke horeca en de zee is vlakbij. Er komen daardoor ook plussizedames shoppen die per toeval de winkel ontdekken. Zelf herken ik dit ook wel als ik een korte break heb en leuke stadjes aan doe, je ziet soms de leukste winkels. Groot nadeel hiervan, als je eenmaal thuis bent, stap je niet even snel op de fiets of stap je in de auto/trein enz, om even te kijken wat er voor nieuws hangt in die ene leuke shop. Dit ervaren meer dagjes mensen, en Soit zou Soit niet zijn om hiervoor een toffe oplossing te hebben. Voordat ik hier meer over schrijf, deel ik nog twee leuke shop momenten van dit leuke event.

Shoppen bij Soit Curvy Fashion in Goes

Jij shopt namelijk bij Soit exact hoe jou het uitkomt. Natuurlijk kan dit gezellig in de winkel zijn, maar je kan ook online bij hun shoppen, zelfs rechtstreeks op de pagina Beauty comes in all sizes kan jij shoppen bij Soit door op de hompage te kiezen voor shoppen, ideaal dus. Volg je hen op Facebook en zie je net dat leuke fashion item niet online staan? Bel ze dan even op om jouw favoriete aankoop te regelen.

Het team

Hoewel Monique de drijvende kracht is achter Soit Curvy Fashion, kan zij dit niet alleen. Van rechts naar links (tegen de klok in) stel ik jullie voor Monique, Lydia, Jaqueline en als laatste ikzelf Karin namens Beauty comes in all sizes. Onze hoofden waren verhit, de make-up hield amper meer op deze warme dag, maar wat was het een tof event. Een prachtige winkel en echte aanrader voor jouw aankopen.

Leuk dat ik een dagje deel mocht uitmaken van team Soit Curvy Fashion

#ad