De mooiste lingerie van Elomi

In deze blog een nieuw favoriet product van mij. Deze keer gaat het over mijn eigen lingerie waar ik heel graag het merk Elomi draag. Daarom ook speciaal deze titel van de blog. Misschien heb jij een andere favoriet maar vandaag deel ik mooie exemplaren van mijn favoriete merk. De bh’s voelen voor mij stevig, bieden voldoende ondersteuning voor mij (ook aan de zijkanten) en als alles goed in het netje past geeft het mij naast een boost zelfvertrouwen ook een mooi aanzicht. Als mijn lingerie goed past, zit mijn outfit namelijk ook veel beter. Voor mij is het een mooi lingerie merk voor de plussize vrouw met uitgewerkte details en daarbij voor een prima prijs/kwaliteit verhouding

Een blog gaat nu eenmaal met foto’s gepaard maar met lingerie is het niet mijn favoriete onderdeel en dat is ook wel aan mijn gezicht te zien op de foto, met opzet zien jullie dan ook maar een heel klein stukje maar wel het meest sexy deel van deze bh vind ikzelf, en ja ik moet naar de kapper. Komend weekend mag ik gelukkig weer naar mijn haarstylist.

Hoe koop ik mijn lingerie het beste

Daar heb ik maar een antwoord op en dat is in een speciaalzaak, daar kunnen ze het beste jouw maat bepalen. Onlangs moest ik alle lingerie vervangen. Gewoon omdat het op was en ik een andere kledingmaat draag dan een jaar geleden. Er waren werkelijk zero goede bh’s in mijn kast dus hop ging ik naar een goede lingeriezaak waar ik perfect mijn nieuwe maat kreeg en met vier nieuwe prachtige Elomi bh’s naar buiten liep (ondertussen her en der ook aangevuld met de bijpassende slips).

Eerlijk is eerlijk, als je de hele lingerievoorraad in je kast moet vervangen is dat best even slikken. Het was mijn pinpas erdoor halen bij de kassa zonder te kijken. Dat geeft niet want goede lingerie is net zo voornaam als een goede outfit.

Hoewel ik het liefst de stenen winkels steun, ben ik ook blij als ik eens tegen een koopje aanloop, vooral op momenten dat alles vervangen moet worden. Uiteindelijk zeven nieuwe bh´ s totaal, tel maar uit, dat was een behoorlijke investering in mijzelf, daarom was ik blij dat ik dit tegenkwam.

Een aankoop tegen mijn principes in

Online lingerie kopen druist bij mij persoonlijk echt op tegenstand. Sowieso vind ik persoonlijk contact prettig. Op deze manier krijg ik goed advies en steun ik de retailer met een stenen winkel in de energie die ze in mij steken.

Hoewel ik even moest nadenken of ik met jullie moest delen dat ik nu een online aankoop heb gedaan om mijn banksaldo iets positiever te stemmen, dacht ik natuurlijk deel ik dit. Als mijn banksaldo positiever is, is daar autmatisch weer sneller ruimte voor uitgaven in de stenen winkel, een winwin situatie. Balans of evenwicht is hierin voor mij het toverwoord. En eerlijk is eerlijk, mijn online aanvulling waren uitlopende modellen.

Nu begrijp ik helemaak dat jij graag wil weten waar ik mijn aanvulling heb gekocht. Hieronder geef ik jou de link, misschien vind je iets in jouw maat. Het was voor mij echt geluk hebben want in mijn lingerie maat van vorig jaar had ik er niet eentje kunnen vinden. Misschien tref jij het net als ikzelf en heb je ook geluk. Zoek via deze link op Elomi Bh’s, slips of welke zoekopdracht jij meegeeft. Ondertussen ga ik mij weer richten op de nieuwe collectie die aanstaande is in de lingeriewinkels.

update; omdat de link net niet goed werkte geef ik hem even los, waarschijnlijk een technische storing link “https://www.amazon.nl/b?_encoding=UTF8&tag=bcias-21&linkCode=ur2&linkId=a0476c72ba58d3590a4e6c4443bbff3c&camp=247&creative=1211&node=16241839031“>Elomi</a>

Disclaimer; deze blog bevat een affilitate link.