Najaarsinspiratie Via Appia Due

Kennen jullie dit prachtige merk voor plussize fashion? Elk modeseizoen bieden zij een leuke verrassende collectie in mooie kleurthema’s. Uit een van deze thema’s ga ik jullie heerlijk inspireren. Wat laat ik van dit merk zien? Een toffe sportieve jurk met dierenprint, een warm cosy vest en een super maar dan ook echt super zachte suedine blouse, alles afgestemd in warme herfsttinten.

Een dierenprint ga ik absoluut niet uit de weg (dat schrijf ik heel subtiel, eigenlijk ben ik er dol op). Elk seizoen zien we dit wel terug in het modebeeld. Natuurlijk moet het je smaak zijn, maar mij heb je helemaal mee. Met de inspiratie in deze review ga ik jouw laten zien hoe je met een net een andere touch jouw outfit steeds kunt veranderen. Kleding mixen en matchen is voor mij altijd een feest, het zorgt ervoor dat het net dat verschil maakt om er weer heel anders uit te zien..

Het is jammer dat jullie niet kunnen voelen hoe zacht deze jurk aanvoelt, ze zit echt fijn. Onder dit soort jurken draag ik het liefste een goede dikke maillot met boots voor een sporty/chique maar altijd vrouwlijke uitstraling. De jurk leent zich prima om zonder accessoire te dragen, maar ik laat jullie toch een keer zien in deze review wat het doet aan een outfit om hiermee te spelen.

Hieronder laat ik dezelfde jurk zien met mijn eigen sjaal. Nu heb ik gekozen voor rood omdat het een van mijn favoriete kleuren is maar je kan ontzettend veel mee experimenteren met accessoires. Het leuke is dat je het effect meteen ziet of het voor jou wel of niet iets toevoegt. Experimenteer met kleur in jouw eigen stijl bij jouw nieuwe outfit. Leuk om te doen maar vind je het lastig? In de winkels helpen ze jou graag, geen enkel probleem.

Combineren met Via Appia Due

Aan het begin schreef ik al dat ik graag een broek met een heerlijk warm cosy vest of blouse draag. Van Via Appia Due kreeg ik ook dit heerlijke vest en blouse in een mooie warme tint die ik mocht combineren met kleding uit mijn eigen kast. Ontzettend leuk natuurlijk om dit te doen.

Voor deze oufit koos ik een zwarte basis waar het prachtige vest van Via Appia Due prachtig mee matcht. Daarover draag ik mijn eigen rode sjaal maar ik laat jullie het ook zonder zien. Het vest is namelijk ook dan prachtig. Natuurlijk kan je ook eens afwisselen met een mooie blouse, net waar jij je fijn bij voelt.

Welke stijl kies jij van Via Appia

Als laatste laat ik de mooie suedine blouse zien van dit merk. Hiervoor koos ik eerst exact dezelfde basis als bij het prachtige vest, en switchte daarna snel mijn outfit voor jullie om te laten zien wat een andere broek, shirt en accessoire voor ander beeld geeft aan een outfit. Zo kun je ook eens een broek met een toffe of uitdagende print uit de kast halen voor een heel ander effect.

Als eerste laat ik de zachte suedine blouse zien met enkel mijn handtas die ik die dag bij mij droeg, een sjaal is leuk maar niet altijd even praktisch, het is net wat jezelf leuk vindt of op dat moment zin in hebt

Bij de onderste foto’s koos ik voor dezelfde zwarte basis en combineerde de suedine blouse ook met een stoere wide leg jeans, ik draag bij de denim outfit onder de blouse een vrij eenvoudige wit basis shirt, en koos ervoor om wel mijn eigen draai eraan te geven. Een grote sjaal is natuurlijk veel minder subtiel, dan op de foto’s hierboven, het geeft jou hopelijk wel net een andere kijk op andere mogelijkheden, want hoe je alles zelf ook gaat stylen en combineren bij alle toffe items, het gaat om jou. Natuurlijk ben ik ontzettend benieuwd hoe jullie de kledingstukken van Via Appia Due zelf gaan mixen en matchen. Laat je het mij weten op facebook of instagram?

#ad