Winters groen met Yesta Fashion

Als groen jouw kleur is, zit je met de review helemaal goed. Dit seizoen zien we deze kleur veel terug in het modebeeld en natuurlijk ook bij Yesta Fashion. De groentinten lopen heel erg uiteen van pastel tot mooie diepe tinten, waardoor het ook mooi is deze samen te combineren, en dat is exact wat ik met deze keer ga doen, een mix en match met groen als basis.

Het is jammer dat je de glinstering van dit mooie vest niet goed op de foto krijgt, Er zit een prachtige draad verweven in het breisel waardoor het net dat subtiele glimmertje krijgt. De vesten hebben een oversized effect, kies een maat kleiner wanneer u daar geen liefhebster van bent. Zelf verstop ik mij graag in een fijne cardigan, en draag op de foto mijn eigen maat. Laat bij twijfel over de juiste size u adviseren bij een van de verkooppunten.

Bernadette vesten bij Yesta Fashion

Het prachtige vest hebben jullie bij mij al in andere kleuren voorbij zien komen aan het begin van het modeseizoen en ze zijn niet favoriet maar mega populair. De echte fans hebben er zelfs al verschillende kleuren van in de kast liggen. Ze zijn ook ontzettend fijn, ze houden ons warm en geven daarnaast veel mogelijkheden om allerlei oufits mee te stylen, op een stoere denim krijgt dit Bernadette vest weer een heel ander effect.

Bij de foto hieronder koos ik ervoor om haar te laten zien op een prachtige jurk van Yesta, die als een racket de winkels uitvliegt, is deze ook jouw/uw stijl? Wacht dan niet te lang!

Voor de foto heb ik de jurk met vest gestyled met mijn zwarte boots, kies voor de afwisseling ook eens een prachtig vest of jasje in een mooie diepe cognac kleur (pssst wel schoenen erop aanpassen), of draag onder de jurk eens een mooi aangesloten shirt in een groentint uit de collectie van Yesta.

Ben jij warmbloedig en krijg je het al warm door alleen al naar het vest te kijken? Gooi dan lekker je jasjes en vesten uit en draag de jurk gewoon lekker zonder vest , ze is namelijk ook zo prachtig om te zien. Mocht je de jurk toch graag net iets extra’s wil geven kies dan eens een stoere riem. Door de elastiek in de taille leent een riem zich hier prachtig voor.

Wie nu denkt NEEEEEE geen riem, vertrouw op mij Ik heb al een aantal vrouwen gezien bij verschillende Events die deze mening ook hadden voordat ze de jurk aantrokken. Ik schrijf voordat, want hoor jij bij de groep anti riem dan ben ik benieuwd of jouw mening ook gaat veranderen als je het bij deze jurk gaat proberen.

Cosy vesten en fijne broeken bij Yesta Fashion

Ben jij fan van de print die ik jou laat zien op de jurk maar totaal geen fan van jurken? Van de gave print is ook een prachtige blouse in de collectie die ik echt prachtig vind staan op jeans Hera van Yesta. Deze heeft een mooie flared pijp, en ja ook bij vollere dames of vrouwen met iets kortere benen staat een flared mooi. Probeer het maar eens, en als ze iets korter gemaakt moet worden, de achterkant van jouw broek mag echt net de grond aantikken voor een stoer effect.

Natuurlijk begrijp ik dat dit net je stijl moet zijn, fashion moet bij jouw persoonlijkheid passen, daarom en een tip die je eens kan meenemen tijdens het shoppen en een inspiratiefoto voor een casual chique look. Model Mella van Yesta Fashion droeg ik al eerder dit seizoen in een andere kleur. Ze valt iets langer, wat de meeste een groot voordeel vinden. Normaal gesproken draag ik lentemaat 30 bij een pantalon. Hoewel de Mella te lang is voor mijn kortere benen laat ik haar zelf nooit korter maken omdat ik het juist sportief vind haar lekker een keer om te kunnen rollen, maar kies hierin wat bij jou past, er is geen goed of fout, slechts jouw voorkeur.

Velvet bij Yesta

Een stof die we dit seizoen in veel kleuren terugzien is velvet, ook bij Yesta zagen we het dit seisoen al prachtige plussize collectie met zacht velvet in mooie herfsttinten. In deze levering vond ik deze prachtige doorknoopjurk in een diepe groene kleur. Toen het een aantal weken terug heerlijk warm was droeg ik haar zonder shirt op een event van Yesta. Nu het kouder gaat worden, combineer ik haar met een shirt of een col die je hier boven ook terug ziet.

Ik hoop dat jullie weer heerlijk zijn geinspireerd, tot de volgende review met nog meer inspiratie in winterswit.

#ad