De perfecte zool en demping met Clumpsy’s

Maak kennis bij Frommes met deze fantastische clumpy’s die een super comfort geven aan jouw voeten. Steeds vaker zien we schoenen terug bij leuke fashion winkels. Zo ook in Franeker bij Frommes. Ik hou er zelf wel van als ik aan het shoppen ben en ik mijn outfit meteen af kan maken met hippe schoenen.

Clumpy’s hebben hippe kleuren

En dat is meteen een pluspunt bij dit merk. Je kan jezelf helemaal uitleven en echt een matching kleur bij jouw outfit kiezen, of juist helemaal op pimpen. Bij mijn vrij basic denim outfit op de foto vind ik schoenen met een leuk kleurtje ook net even anders. Naast een leuke kleur moet elke schoen aan mijn voeten moeten aan een voorwaarde voldoen, ze moeten lekker zitten. Nu heb ik ook geen super moeilijke voet, behalve in de zomer, dan houden ze extra vocht vast. Een hak draag ik dan veel minder omdat het comfort vaak ontbreekt.

Bij Frommes vertellen ze jou alles over Clumpy’s.

Met deze gave clumpy’s voelde ik direct het verschil, ze hebben zelfs een orthopedische pasvorm waardoor ze mij nu het wat warmer is, ook heerlijk zitten. Ik was daar natuurlijk super blij mee, want ik draag graag een hak die als een pantoffel aanvoelt. Wil je exact weten waarom ze zo lekker dragen, lees dan zeker even de beschrijving via deze link op hun website, zo weet je meteen hoe de schoen is opgebouwd. Vergeet je het? Geen probleem, bij Frommes kunnen ze jou er ook alles over vertellen.

Wat hebben clumpy’s jou nog meer te bieden.

Wat ook zo leuk is aan deze schoenen, ze zijn er in allerlei soorten hippe kleuren en modellen, inclusief te gekke laarzen. Is jouw kuit net te vol voor een hippe laars? Sla het leer dan om als een sok, zo heb je naast een slimme, meteen een te gekke en hippe oplossing. Wil jij ook deze heerlijke schoenen uitproberen? Loop dan even langs in de winkel of kijk in de webshop

Dat is nog niet alles, van Frommes mag ik maar liefst 2 paar schoenen weggeven die jij in overleg met hen mag uitzoeken. Wil je een andere kleur, een ander model, geen probleem. Op de facebookpagina van Beauty comes in all sizes lees je hier alles over.

De winactie duurt tot 30 juni 2021, lees jij dit bericht later dan deze datum, is de actie natuurlijk voorbij maar kan jij wel deze geweldige schoenen via Frommes kopen in de winkel of webshop. Wil jij meedoen? Dit kan via de facebookpagina van Beauty comes in all sizes.

#ad