Voorsjaarcollectie Boetiek KiJan in Denekamp

Of ik jullie wilde inspireren met nieuwe items uit de collectie van Boetiek KiJan, vroeg de eigenaresse van deze leuke winkel uit Twente. Natuurlijk wilde ik dit graag doen, inspiratie op doen blijft fijn. In de winkel van eigenaresse Kirsti hangen namelijk altijd ontzettende mooie collecties, geen enkel probleem om hiermee aan de slag te gaan.

Je vind in deze winkel kleding voor dat ene leuke feestje maar het grootste deel is casual of sporty chique zoals deze toffe set van Zoey. Dit jonge, stoere en eigentijdse merk weet mij altijd wel weer te verrassen. Dit pak is in een vrouwelijke zacht oud roze kleur moet je eigenlijk gewoon gevoeld hebben, ze is zacht, comfy en ik denk dat je het eigenlijk niet meer uittrekt als je de paskamer uitkomt.

Natuurlijk kan jij deze set als een “huispak’ gaan dragen, maar daar is ze eigenlijk veel te mooi voor, ze biedt namelijk meer dan een comfy look. Trek een paar stoere boots aan, een leuk shirt of een mooie witte blouse, zoals deze van Ciso, en jij bent klaar om te shinen in deze sporty chique outfit. Het pak heeft namelijk verder ook niet veel nodig om er classy uit te zien, ze is mooi in haar eenvoud.

Ruim assortiment bij Boetiek KiJan

Dat het soms moeilijk is om in deze shop een keuze te maken, geloof ik meteen. Er is ontzettend veel te vinden voor de fashion liefhebber. Logisch dat steeds meer vrouwen dan ook de weg naar Denekamp weten te vinden, hoewel door de afstand ook vaak online via hun webshop geshopt wordt. Steeds meer winkels zien we hun service online uitbreiden, zodat jij kan shoppen op de momenten wanneer het jou uitkomt. Hoewel ik zelf nog steeds een groot voorstander ben van fysiek shoppen, het is toch een andere beleving.

Wanneer je net iets te lang wacht kan het voorkomen dat jouw lievelingsoutfit niet meer op voorraad is, Dat blijft natuurlijk altijd een risoco, maar aan de andere kant hangt er steeds weer iets nieuws waar Kirsti en haar team onze zintuigen positief mee prikkelen.

Een van deze leuke trends zie je hieronder bij de outfit van Studio. Een zwart/wit combinatie is voor mij altijd fijn om te dragen, en geeft veel mogelijkheden. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om het als pak te dragen, maar afzonderlijk kan natuurlijk ook heel goed. Vergeet dan vooral niet om ook eens te spelen met kleur, zo krijgt deze set ineens een hele andere look.

Sporty Chique bij Boetiek KiJan

Hierboven noemde ik het al, om te spelen met kleur. Het is misschien super tegenstrijdig met elkaar, maar ik houd ontzettend van kleur, zachte tinten en fellere kleuren. Het maakt mij niet uit, ik vind het heerlijk om te dragen. Ja en geheel tegendraads, draag ik ook graag zwart. Nu is dit gelukkidg wel een kleur bij uitstek om te mixen en matchen met kleur zoals hieronder met oranje. Het zwarte vest van Studio heeft een ontzettende leuke contrasterende baan achterop de rug, waardoor je iemand fashionabel de rug mag toekeren. 

Hoewel het ontzettend afgezaagd en bijna ongeloofwaardig klinkt als je een promotie doorleest over de collecties uit een winkel, als er steeds geschreven wordt hoe comfy en zacht de kleding aanvoelt, Zelf ben ik dan al vertrokken omdat ik het meestal ongeloofwaardig vind. En toch geloof mij of niet, maar als je de kans krijgt dit vest te voelen…………ja zowel dit vest als het roze pak van Zoey zijn beide super zacht. Het is zoals het is, ervaar het en je weet wat ik bedoel.

Als broek heeft Kirsti mij een heerlijk zittende zwarte jeans van Zoey geadviseerd, Een denim met goede stretch zonder dat ze bij mij ging lubberen. Niet geheel onbelanrijk ( ja ik houd van leuke details ) bij deze broek is het rafelrandje onder aan de jeans. Zoom hier even voor in, want dit effect geeft net dat stoere effect wat we veel terugzien bij dit merk. Net weer anders, jong en tegelijk trendy.

Overigens kan je deze denim ook leuk mixen en matchen met de blouse van Studio hierboven, of het comfy roze vest van Zoey. Zo blijf je steeds nieuwe combi’s maken en outfits ontdekken, want dat is wat mij betreft een must, blijf combineren.

Nieuwsgierig geworden naar deze of andere leuke outfits uit deze winkel? Alle kleding staat online in de webshop van Boetiek KiJan of is te verkrijgen in de shop in Denekamp.

#ad