Nieuwe collectie van Bloom Valencia

De nieuwe collectie van Bloom Valencia ligt in de winkels, en wat een enthousiasme!!! Veel winkels hadden hun selectie uit de collectie van Bloom al laten zien op de besloten groep van Beauty comes in all sizes en daar waren alle leuke reacties op dit mooie merk al te lezen. Mijn jurken lagen nog geduldig op hun hanger te wachten totdat ik ze na een week met drie stormen en veel regen eindelijk op de foto kon gaan zetten om deze inspiratie te delen.

Tijdens het doorpassen van de jurken merkte ik wel dat Bloom hun maatvoering iets had aangepast ten opzichte van afgelopen najaar. De nieuwe collectie valt beter op maat. Waar voorheen een maat kleiner bij mij beter was, paste mijn eigen size nu perfect. Dit is duidelijk te zien aan de jurk hierboven met een prachtig detail op de rug, een perfecte jurk voor elk feestje, etentje of terras komende maanden.

Vrouwelijke jurken van Bloom Valencia

Dat de jurken van dit merk super vrouwelijk zijn is wat mij betreft een feit, en daarin kan jij jouw eigen finishing touch geven. De jurk hieronder bijvoorbeeld, laat ik zien met een plat sandaaltje. Speel zelf eens met een stoere sneaker of cowboy boots en kijk eens wat dit met de outfit doet. Onder de jurken die ik vandaag laat zien heb ik bewust gekozen verschillende soorten schoenen te dragen hoewel ik achteraf de sneakers en cowboyboots vergeten ben, kan jij je dit vast en zeker visualiseren.

Deze prachtige witte jurk met oranje lengte streep, heeft een langere mouw dan de gebloemde bovenaan deze review. Veel vrouwen vinden dit fijn en ondanks dat ze langer is, heeft ze een speelse afwerking. De inzet van de mouw is voor mijn flinke bovenarmen perfect en comfortabel om te dragen. Hoewel er geen stretch in de jurk verwerkt is, mis ik het niet er is voldoende bewegingsvrijheid.

Plussize jurken van Bloom voor elke gelegenheid

Herken jij dit, je koopt een mooie jurk voor dat ene feestje en daarna blijft ze in de kast hangen. Elke dag dat we het leven mogen vieren is een feest, maak je eigen feest. Of je de jurken nu naar je werk draagt of welke dag ook. Draag je kleding wanneer jij er vrolijk van wordt, welk moment dit ook is.

Dat er over een paar maanden ook een aantal jurken in mijn vakantiekoffer gaan is wel zeker. Deze prachtige oranje/koraal kleur bijvoorbeeld. Toen ik de jurk bekeek, dacht ik eerst dat ik haar alleen met een strapless bh zou kunnen dragen, maar niets is minder waar, ik draag onder deze prachtige jurk gewoon een bh met bandjes.

Nog een pluspunt aan deze jurk, je kan spelen met jouw taille, wil je deze meer of minder benadrukken, geen probleem via het ceintuur lint kan jij deze strakker of losser dragen.

De ultieme witte zomerjurk van Bloom Valencia

Een witte zomerjurk is wat mij betreft een musthave, maar ik ben ook heel eerlijk als ik schrijf dat ik het altijd moeilijk vind om de juiste te vinden. Een miskoop heb ik niet snel, maar het is mij wel eens voorgevallen bij een witte jurk, dat ze mij in de praktijk minder bleken te flatteren.

Deze witte jurk van Bloom vond ik dan ook heel spannend, ik had haar al eens op een foto gezien, maar bij jezelf is dit toch echt anders. Wel, dit is zonder gekheid en wordt echt niet betaald om dit te schrijven, maar ik was meer dan positief verrast. Dit is de mooiste witte jurk (op mijn trouwjurk na, ik mag niet jokken) die ik zelf ooit heb gepast.

De jurk is goed van lengte voor mijn 1.71, heeft een mooie mouwlengte en valt ontzettend mooi. En die prachtige uitwerking in de stof, maakt dat het totaal luchtig, speels en vrouwelijk tegelijk is. Of ik nu boots, mijn sandalen of er een hakje onder draag, met elke soort schoen kan ik haar dragen. Misschien heb jij een geheel andere mening (dat blijft met fashion) maar ik ben totaal mee met deze tijdloze prachtige jurk, en ja deze gaat dan ook in mijn kast.

De plussize jurken van Bloom Valencia

De avond nadat ik deze jurken op de foto had gezet, plaatste ik er een op mijn social media. Wat heb ik veel reacties gekregen op mijn facebook en instagram van Beauty comes in all sizes, neem een kijkje en laat mij weten of jij inmiddels ook een jurk hebt kunnen bemachtigen en welke jouw favoriet(en) zijn.

Mocht je mijn social media niet gevolgd hebben, wil jij natuurlijk weten welke jurk ik daar plaatste en die avond zo in de aandacht stond.

Eerlijk gezegd kan ik het mij ook voorstellen, wanneer jij het moeilijk zou vinden een keuze te kunnen maken uit al deze jurken. Dit model met een prachtige print met roze/oranje maakt een keuze waarschijnlijk niet gemakkelijker.

Je krijgt hierbij vanzelf het zomerse gevoel van lange warme avonden en lang tafelen met vrienden en familie, althans, ik krijg dit gevoel en hopelijk jij ook. Op naar een mooie, zonnige BLOOMTASTISCHE zomer.

#ad

Klik hier voor een hint uit onze winactie!