Power kleuren by Yesta

Rood, wit en blauw, prachtige power kleuren bij elkaar, en I LOVE IT!!! Wie mij volg weet ondertussen dat ik bijna elke kleur draag, maar dat rood bij mij werkt als de spreekwoordelijke rode lap. Ik heb een positieve match met deze kleur Yesta Fashion heeft met dit kleurenthema mij helemaal mee. Door de materiaal keuzes is het prettig dat ik het nu al gewoon kan dragen. Het voelt bij mij comfortabel en warm genoeg. 

De dag dat ik deze foto’s ging maken was het heerlijk zonnig enuit een radio in de omgeving klonk het bekende nummer van GREASE “You are the one that I want”. Het was zo aanstekelijk dat ik vanzelf begon mee te zingen en ja een klein dansje volgde hier ook bij, ik kon het niet laten. 

De prachtige rode broek zien jullie ook verder in de review terug, eigenlijk zou je haar gewoon eens moeten passen als je gaat shoppen. Ze oogt door mijn ogen tof en geeft het comfort als een jogging. Comfort en sporty chique een ideale look wat mij betreft.

Het zacht blauwe truitje heeft een missoni patroon wat ook terugkomt in het vest. Ontzettend leuk want door het diepe blauw met rood en frisse wit is het een goede tegenhanger bij de kleur van het truitje. Met een goede denim of witte broek geef je de bovenstukken weer een hele andere look, ook het proberen waard. 

Rood damespak bij Yesta

Een lady suit, een echt pak voor ons gemaakt, is een musthave voor iedere vrouw, ook bij mij verdwijnen er elk jaar in mijn kast omdat ze goed te combineren zijn en geschikt voor diverse gelegenheden. Je ziet op de foto dezelfde broek als hierboven maar nu met hetzelfde jasje, overigens is het jasje net zo comfortabel als de broek. Bij deze foto koos ik voor fris en sportief wit, net iets feestelijker of zakelijker? Combineer dan eens met een mooie blouse.

Het witte t-shirt van Yesta heeft een mooie V-hals en oogt net wat speelser door de gaatjes, eerst was ik bang dat ze hierdoor te veel doorkijk zou geven, maar niets is minder waar ik hoefde geen shirt eronder te dragen om doorkijken te voorkomen. 

Klik hier voor een hint uit onze winactie!