Met Yesta naar Maxi mode in Katwijk

Een paar weken geleden schreef ik jullie al over een prijsuitreiking. Net voor de lockdown in december 2020 hadden drie prachtige winnaressen een prijs gewonnen van Base Level Curvy, dit najaar konden zij eindelijk hun prijs in ontvangst nemen.

Op een zonnige vrijdag ging ik op pad richting de kust naar Katwijk, ik verheugde mij hier ontzettend op want naast een liefde voor fashion heb ik ook een ontzettende grote liefde voor de kust. Strand, zee en na een portie frisse lucht nog even lekker shoppen, Katwijk leent zicht perfect om dit te combineren met een fijn bezoek aan Maxi Mode. Het is een prachtige winkel waar Ariea haar klanten altijd gastvrij ontvangt om te voorzien van de laatste fashion updates. Daarna lunchen? Tegenover Maxi Mode zit een prachtige luchroom, ideale ingdredienten voor een geslaagde middag om erop te trekken.

Base Level Curvy de perfecte basis

Een goede basis is het perfecte uitgangspunt voor jouw basis, deze ochtend gingen we de basis heerlijk combineren met prachtige fashion van Yesta Fashion. Toen ik binnen kwam had Karin Taekema van Yesta al prachtige basis items geselecteerd, tijd om te starten en mooie combinaties te gaan maken met winnares Wilma.

Als eerst werd een heerlijk zittende tregging gekozen met de zwarte doorknoop jurk, een nieuw produkt uit de collectie van Base Level Curvy. Wat mij betreft een ideaal kledingstuk en een echte musthave. Draag haar als jurk (met of zonder bijgeleverd koordje) of open als blouse. Op de foto draagt Wilma de set met een sjaal, maar aan deze oufit kan jij elke kleur toevoegen die jij mooi vindt. Je kan haar zelfs in de zomer doordragen over jouw badpak naar het strand, bij dit kledingstuk zal jij de styling maar ook het doel steeds aanpassen.

Zo die je op de rechter foto hieronder een styling voor het najaar. De blouse/jurk is opengedragen met een mooi Alijn shirt, het geeft de outfit net een andere uitstraling dan wanneer je haar dicht draagt, en hou je lekker van kleur? Dan laat je de blouse/jurk gewoon even voor wat het is, Maxi Mode heeft ontzettende leuke vesten uit de collectie van Yesta die fijn zijn om te mixen en matchen met jouw basisoutfit en brengen net dat kleurtje.

Flared broek bij Base Level Curvy

Broeken met een flared pijp zijn niet weg te denken. Ook ik draag ze graag, ze maken mijn benen optisch net iets langer, en laat ik dat nou net niet erg vinden. Voor Wilma was het enigszins uit haar comfortzone maar ze vond het wel leuk om jullie te laten zien hoe deze haar staat.

Links zie je de broek met een Alijn shirt en vest geheel uit de basiscollectie. Rechts laat Wilma dezelfde broek zien maar nu met een shirt uit de Yesta collectie. Als jullie goed naar beide shirts kijken zie je ook wat de prachtige halsuitsnijding doet. Een klein verschil aan de outfit geeft een heel ander beeld, mix en match jouw eigen basisstukken steeds met andere items voor het effect waar jij naar opzoek bent.

Na veel koppen koffie en overheerlijke lekkernijen was het tijd voor Wilma om een keuze te maken. Het was aan haar ogen te zien dat ze een perfecte match had met de blousejurk gecombineerd met de tregging.

Nogmaals veel plezier van jouw outfit en dank aan Base Level Curvy, Yesta en niet te vergeten Maxi Mode voor het gastvrije ontvangst.

Dit is een samenwerking met Base Level Curvy en Yesta.