Feestcollectie van Yesta

Herken jij dit ook in dit jaargetijde, de chocolademelk staat elke week wel in mijn boodschappenkar en laten we vooral de slagroom niet vergeten die daar naast staat. De koudere en vooral kortere dagen, geurkaarsen die branden en warme chocolademek met slagroom. Voor mij hoort dit bij mijn eigen gevoel dat het bijna Kerst is. Wellicht heb je zelf ook iets wat je hieraan doet denken.

Deze review neem ik jou een beetje mee naar die feestdagen met outfits waar een extra glans of glitter in verweven zit maar dat niet alleen. Ook voor de dagen tussen de feestdagen door. De tijden dat we meer thuis zijn en erop uit trekken in winterswit, zoals deze set die mij het gevoel geven alsof de eerste sneeuwvlokken bijna gaan vallen, prachtig wolwit met zwart van Yesta Fashion.

Feestelijke plussize mode

Een zwarte fake leather rok draag jij natuurlijk steeds verschillend. Toen ik de foto’s ging maken voor deze review had ik eerst in gedachten een aantal mooie outfits te mixen en matchen met een mooie flared broek van Base Level Curvy, maar zoals dat vaak gaat bij mij kreeg ik ineens een ander idee. Deze rok, die zit mij zo lekker dat ik het gewoon echt vond haar steeds te blijven combineren.

Je ziet haar al hierboven gecombineerd met wolwit, maar daarna ging ik aan de slag met deze fantastische set. De zachte trui heeft kant aan de mouw en oogt hierdoor super vrouwelijk. Hoewel ik voor de foto mijn handen met opzet heb gevouwen om de mooie ruches te laten zien onder aan de mouw, valt het effect jammer genoeg toch een beetje weg. Zwart is niet altijd de gemakkelijkste kleur om op foto aan een ander de laten zien.

Onder deze mooie set draag ik wel mijn heerlijke boots, het maakt het hierdoor net een beetje meer mij. Deze outfit na de feestdagen doordragen of wil je juist kleur toevoegen? Kijk dan nog eens bij deze review over Yesta, het gele vest staat daar namelijk ook prachtig bij.

Niet iedereen houdt van een ronde hals, daarom heb ik de rok voor jullie ook gecombineerd met een prachtige blouse en spencer. Voor wie alle inspiratie op de website op de voet volgt, ja het klopt, je heb haar al eens casual op een denim gespot, even terugkijken naar deze outfit kan jij hier, en zo zie je hoe gemakkelijk het is jouw oufits steeds een andere touch te geven.

Wolwit de nieuwe fashion kleur

Vind je het al lastig om te kiezen? Het wordt misschien nog iets moeilijker, maar voordat ik nog meer oufits laat zien met een glans of glitter ga ik terug naar de kleuren op de eerste foto. Wolwit hoort bij mijn rijtje lievelingstinten in de winter, het trekt mij altijd aan, doet mij denken aan winterse sneeuwvlokken.

De outfit die je hieronder ziet is kan je al even terug gespot hebben in de winkels, Er was een kleine hobbel voordat ik deze onwijs gave fake leather broek had om te laten zien, daarom heb ik even gewacht zodat het een echte winterse review zou worden. Alles heeft (volgens mij) een reden en ik vond het eigenlijk ook mooi uitkomen om ze nu te laten zien. Waren de weersvoorspellingen niet zo dat er inderdaad (natte) sneeuw werd verwacht?

Onder de heerlijk warme spencer draag ik een super dun truitje waar een super fijne streep doorheen is verwerkt. Zeer subtiel maar het zorgt wel voor net dat ene kleine speelse effect. De sjaal over mijn jas hangt standaard over de kapstok. Ze is warm, maar niet te, heeft een mooi design en het breekt net de kleur.

Een echte outfit waar jullie mij tussen de feestdagen door veel in kunnen zien.

Black and White plussize collectie

Het aanbod van Yesta is elk seizoen super mooi en ook zeer ruim. Wat mij altijd aantrekt is kleding die ik kan blijven combineren, maakt niet uit in welke stijl. De outfit die ik hieronder heb samengesteld is er weer zo een waarbij je kan blijven mixen en matchen, de blouse die ik draag in deze set heb ik voor jou ook gecombineerd onder de grijze debardeur en de zwarte rok die je hierboven ziet.

De rok in deze outfit is er een waar ik mij absoluut zelfverzekerd in voel. Niet elke rok flatteert mij, dat is ook logisch we hebben allemaal een ander lichaam maar deze bevalt mij super. Er wordt mij wel eens gezegd dat ik er zelfverzekerd uitzie in de kleding die ik draag. Waarom zou ik of jij kleding dragen die niets toevoegt? Natuurlijk draag ik kleding waar ik mij goed bij voel, dit zegt niets over de binnenkant ook ik heb mijn ups and downs net als iedereen.

Vind jij het moeilijk om een stijl te vinden? Op de besloten groep van Beauty comes in all sizes zijn dagelijks veel retailers uit Nederland en België actief, drink eens een kop koffie met ze. Allemaal hebben ze een luisterend oor, mensen nog mooier maken in “DE” outfit is hun passie.

Ondertussen dwaal ik af, ik heb jou nog niet alles verteld over mijn outfit. Al eerder schreef ik dat het jammer is dat je een stof niet goed kan laten zien. Dit vest heeft een hele mooie subtiele glitter en dat is lastig te vangen op een foto, ze zijn zeer subtiel aanwezig en heel fijn verweven door de stof. Je ziet dat ik op de foto al probeerde te draaien, het gaf slechts een leuk effect bij de rok, maar wil je echt de glitter te zien, dan zal je toch echt moeten contacten met de eigen favoriete shop.

Vind jij Zwart/wit ook altijd mooi om bij elkaar te combineren? Dan deel ik nog een outfit hierin met jou voordat ik mijn ultieme jurk laat zien die ik tijdens het Kerstdiner ga dragen.

Noem het een vest of jas beide kan, ik draag haar zowel binnen als buiten. Deze beauty zorgt ervoor dat ik warm blijf maar ook mijn outfit in een split second kan omtoveren. Onder het vest draag ik het prachtige kanten truitje met de zwarte rok, hadden jullie het herkend?

Mijn kerstoutfit van Yesta Fashion

Tja deze jurk, ik vind haar prachtig en ga haar absoluut dragen tijdens het Kerstdiner. Als ik het goed heb is de superzachte stof van velvet. De print loopt in elkaar over en heeft verschillende tinten als lila en blauw, een mooi kleurenpallet bij elkaar. Normaal gesproken draag ik geen mouwloze jurk, dat vind ik veel te koud, Yesta heeft iets bedacht voor de vrouwen die dit hetzelfde ervaren. Gebreide mouwen! Wat mij betreft een uitkomst, want ook jouw andere mouwloze jurken draag jij op deze manier of het nu een sportieve of een feestelijke outfit is.

Hopelijk heb jij genoten van alle outfits en heb ik jou inspiratie kunnen geven voor tijdens en tussen de feestdagen door. Geniet en heb elkaar lief.

 

Liefs Karin

#ad