Casual plussize outfits met Yesta

Op het moment dat ik deze review schrijf staan we bijna aan the holiday season, met glitter, kant en alles wat daar tussen ligt. I love it en ook dit jaar is er een prachtige Yesta fashion feestcollectie om deze speciale tijd van het jaar extra aandacht aan jouw outfit te geven. Hoewel ik smul van elke glitter die ik zie, vind ik het ook fijn om even die balans te hebben zonder dit alles , in vrouwlijk casual chic.

Deze week daarom twee reviews op Beauty comes in all sizes met enorm veel plussize inspiratie. Speciaal voor jou is de inspiratie in dit stuk gericht op casual outfits waarbij mooie tinten als blauw, grijs, en geel het thema zijn. Later deze week zal ik inspiratie delen die ons doen denken aan de eerste sneeuwvlokken in winters wit ,en is er aandacht voor feestelijke outfits die jij kan dragen wanneer jij extra wil shinen.

Plussize inspiratie in Casual Chic

Wie mij volgt weet dat ik zeer graag denim draag. Ze moeten wel altijd iets extra’s geven en dat doet deze jeans van Yesta voor mij. De bies aan de zijkant van de broek laten mijn benen optisch net iets langer lijken en als je goed kijkt zie je onderaan bij de broekspijp een verschil in lengte. Het is vaak het kleine detail dat voor mij ene kledingstuk net iets specialer maakt, dus ook mijn outfit.

Op beide foto’s hieronder zie je dat ik hetzelfde shirt draag, maar ze geven zowel bij de linker als rechter outfit een heel andere uitstraling. Door een blouse te dragen onder het shirt en gebruik te maken van de bieslijn langs de broek, versterken de lijnen op de broek en het shirt elkaar positief in deze mix and match.

Ben jij geen denim fan, of houd jij net als ik van afwisseling? Draag dan eens deze pantalon in college style en kies voor het heerlijke vest om jouw kleding steeds anders te kunnen combineren.

Natuurlijk is de blauwe blouse ook onder de outfit links mooi te stylen, of kies eens voor een blouse in dezelfde gele tint als het vest uit de collectie van Yesta.

Kleurige plussize kleding van Yesta

Dit seizoen zie ik veel kleur, en daar word ik altijd vrolijk van, Natuurlijk staat de ene kleur ons beter dan de andere. Je haar, teint van de huid, enz enz, het speelt allemaal mee. Is geel niet jouw kleur, haak dan nog niet af met lezen, in deze review laat ik jou ook andere tinten zien uit de Yesta collectie.

Voordat ik jou de andere outfits laat zien blijven we nog even bij het mixen en matchen van de toffe set hierboven. Niet iedereen houdt van vesten, daarom laat ik het jou ook zien met een warme trui in dezelfde kleur geel. Vind jij het een beetje kaal rondom jouw hals op deze manier, draag er dan een blouse onder die jij mooi vindt of combineer het met een mooie sjaal. Heel eerlijk ben ik ontzettend benieuwd hoe jij het zou stylen, er is zoveel keus om een oufit jouw eigen stijl te maken, dat ik het altijd prachtig vind om bij andere vrouwen hun eigen keuze hierin te zien.

Spencers de hit van dit seizoen

Hoewel spencers nooit uit het modebeeld zijn geweest, zijn ze dit seizoen niet weg te denken. Ook Yesta heeft in de collectie prachtige spencers in een maatje meer.

Op de foto hieronder heb ik het shirt met print verwisseld door een heerlijke warme grijze variant. Het is een hele slimme spencer met een diepe uitsnede die de ontwerpster perfect en op de juiste plaats heeft bedacht. Ze heeft het voor elkaar gekregen deze split zeer aanwezig te laten zijn er tegelijk voor gezorgd dat ze mij positief omlijst, zelfs als ik een filmpje van de zijkant laat zien.

Sporty chic met Yesta

Deze laatste outfit in deze review deelde ik al eerder op de social media van Beauty comes in all sizes, waar ik een uitdaging was aangegaan op verzoek van een volger. Een huispak draagt comfortabel en meestal draag jij het ontspannen thuis. Hip en helemaal de trend van nu draag jij jouw huispak stylish als een outfit waar aandacht aan is besteed.

Doordat we iets meer thuis zijn of werken, passen we onze kleding daar vaak iets op aan. Dit pak in een zeer licht grijze kleur kan jij natuurlijk heerlijk blanco dragen op de bank op een luie zondag, maar wat als we iets extra’s toevoegen en het stylen tot een mooie outfit.

Onder de comfortabele sweat trui draag ik de blouse die jullie eerder voorbij zagen komen. In deze tijd van het jaar heb ik altijd minder kleur in mijn gezicht en de blouse geeft mij net dat extra kleurtje, daarnaast breekt het de uni kleur van het huispak. Over de trui zie je mij in een heerlijk mouwloos vest waar ik werkelijk echt in woon (het hele pak woon ik in). Ze is warm, maakt mijn outfit af en niet onbelangrijk, ze zorgt ervoor dat ik tijdens mijn beeldbel afspraken comfortalbel en stylish voor de dag kom. De houtje touwtje sluiting is perfect wanneer ik naar buiten ga en warm wil blijven, een warme sjaal is het enige wat ik dan in deze tijd van het jaar nog om mij heen draag.

Draag het huispak eens met een pump of een laars met hak, en je oufit is helemaal getransformeerd van huispak naar een set anno 2021, hip trendy en vooral comfortabel.

Zoek jij verkooppunten? Op mijn social media reageren vaak winkels die de collectie voor jou hebben ingekocht.

#ad