Maxi Collectie Mart Visser

Herkennen jullie dit? Dat je blijft kijken als je couture kleding van ontwerpers ziet. De mooiste kleding, tot in detail uitgewerkt en met veel liefde gemaakt. De uren en aandacht die een couture jurk of outfit krijgt voordat het wordt gedragen, prachtig vond en vind ik het nog steeds om te zien, kunst met hoofdletters. Gelukkig zien we bij bekende ontwerpers steeds meer een pret a porter collectie, waardoor het bereik om een prachtige outfit te dragen van een ontwerper dichterbij is gekomen.

Stijlvolle plussize kleding bij Mart Visser

Mart Visser is altijd wel verder gegaan dan alleen te denken in kledingmaten die gemiddeld worden uitgebracht en nu gaat hij nog een stap verder. Er is al een stijlvolle Maxi collectie van zijn hand van maat 42 t/m maat 50 die online is te bestellen (link onder dit bericht) en ja, je hebt gelijk er zijn nog veel meer plussizematen op te noemen, maar het heeft wel de aandacht, en dat vind ik ontzettend positief.

Collectie Mart Visser in plussize winkels

Vanaf voorjaar 2022, is de kans groot dat de Maxi collectie in jouw favoriete shop hangt. Oke het is best nog een aantal maanden maar de tijd vliegt zoals altijd, nog even wachten en dan kan jij de voorjaarscollectie gewoon passen, ruiken en voelen in de winkels. Natuurlijk zal ik tegen die tijd hier ook inspiratie over delen, maar ook ik moet echt geduld hebben.

Alvast een kijkje nemen op de website van Mart Visser kan natuurlijk ook, via deze link kan jij je heerlijk laten inspireren. De foto’s die je hier ziet, kan je mits niet uitverkocht op de website van Mart Visser terugvinden.

Beeldmateriaal Mart Visser