Prachtige herfsttinten van Yesta

Dat Yesta Fashion elk seizoen prachtige kleuren in hun collectie laat zien, is bekend, zo ook dit najaar. Tinten van het najaar, alsof we een herfstwandeling maken in het bos waarbij de zon zachtjes schijnt op alle prachtige herfstbladeren.

Persoonlijk houd ik wel van contrast in mijn outfit, ik combineerde deze prachtige overslagjurk met het abrioos kleurige vest. De overslag van de jurk is vast, de kans dat jij in je hemd staat als de knoopte jurk iets losser gaat zitten of het decollete net zichtbaarder wordt is wat mij betreft nihil. Aan de zijkant van deze dress vind je wel een doorsteek zodat de jurk toch is te stellen mocht jij meer of minder taille willen. Speel hiermee en kijk wat jij bij jou het mooiste vindt staan.

Stijl tip van Yesta voor jou

Mis jij af en toe knopen bij dit mooie openvallende vest, geen enkel probleem. Met een prachtige speld geef jij in een handomdraai dit vest een andere look. In het filmpje hieronder laat ik het aan je zien.

Dit mooie kleurenthema van Yesta is vrij uitgebreid waardoor er voor ieder wat wils is. Draag jij liever een kortere jurk? Hieronder laat ik jou een kortere doorknoopjurk zien, ik vind het zelf altijd leuk om ook te combineren met schoenen, deze keer koos ik voor een prachtige hoge laars. Het leuke van deze doorknoopjurk is dat je haar ook open kunt dragen op een mooie zwarte broek, draag je liever een broek in hetzelfde materiaal en gelijke kleur? Binnenkort wordt broek Arnika uitgeleverd aan de winkels, zodat jij het geheel als pak kunt dragen.

Mixen en Matchen met Yesta

Dat je alles met elkaar kunt mixen en matchen blijkt maar weer. Natuurlijk laat ik hier maar een aantal mogelijkheden zien, de keuzes zijn ruim en om jou nog meer te inspireren laat ik jou ook een prachtig jasje zien dat prachtig is te stylen, zoals op deze blouse of de mooie overslagjurk. Zo maak jij steeds jou eigen stijl in een sportieve of iets gekledere look.

#ad