Mix and match met Yesta

Het nieuwe modeseizoen is vol van start gegaan en de kans is zeker aanwezig dat jij al ook al een aantal leuke aankopen hebt gedaan. Inmiddels weet iedereen die mij volgt via facebook of andere social media dat ik houd van combineren. Niet denken in setjes maar lekker mixen en matchen met slimme aankopen en een goede basis. Een groot voordeel hiervan is dat jij met net een andere mix er steeds anders uitziet, en sssttttt we hebben hierdoor ook minder kleding nodig. Terwijl ik dat schrijf moet ik ook lachen, ik weet exact hoe dit bij fashionista’s gaat, er is altijd wel een reden om………..

Genoeg daarover, we gaan heerlijk mixen met dit prachtige pak van Yesta als uitgangspunt. Als jullie denken, deze heb ik eerder gezien, dan klopt dit helemaal. Het pak staat bij mij inderdaad al op Facebook. De broek van dit gave pak is ook geschikt als je langere benen hebt. Als jullie goed kijken kan je zien dat ik iets gesmokkeld heb door mijn hoge hakken aan te trekken en de broek iets in een plooitje op te trekken. Dat geeft helemaal niets, het gaat om de inspiratie en ze ligt klaar om binnenkort te laten vermaken, de broek leent zicht hier namelijk absoluut voor zonder dat dit voor mij afbreuk doet aan het model.

Mijn musthaves van YESTA

Een pak vind ik een echte musthave voor iedere kast, maar ik kan mij voorstellen dat jij net als ikzelf totaal geen zin hebt jouw kleding altijd in setjes te dragen. Yesta is een merk die vrouwen hierin begrijpt maar ook rekening houdt met onze verschillende smaken.

Deze broek, model Mella is perfect van kleur en een goede match om met het jasje te combineren, het shirt wat ik onder dit pak draag heb ik verwisseld voor een dun blauw truitje, dat aan de zijkant een bijzonder mooi detail heeft. Een prachtige basis is dit fijne breisel dat jij ongetwijfeld ook met andere aankopen zal combineeren en niet te vergeten ook met de mooie ruiten broek van het pak. Het truitje is natuurlijk in verschillende kleuren te verkrijgen,, informeer voor andere kleuren bij jouw favoriete winkel. Voordat ik naar de volgende outfit ga, laat ik jou natuurlijk eerst het mooie detail zien dat dit truitje net dat speciale geeft.

Destroyed jeans

JA, zeg ik tegen een destroyed jeans, maar ik begrijp jou ook wanneer jij liever een klassieke jeans verkiest. Onze smaak en stijlen verschillen nu eenmaal, en ook hierin geeft Yesta jou keuzes. In hun lijn Base Level Curvy vind jij alle soorten jeans wanneer deze destroyed voor jou net een stap te ver is, of wanneer je ook graag andere modellen in jouw kledingkast hebt liggen. Jeans kunnen we namelijk nooit teveel hebben zeg/schrijf ik met een ontzettende flinke knipoog.

Als het nog te warm is draag jij het shirt ook zonder jasje op deze heerlijke jeans (kijk ook eens naar het rafeltje onder de broekspijp). September en otober kunnen ons nog vaak verrassen met heerlijke nazomerse dagen. Als in de namiddag het toch iets te fris gaat worden, of ben jij in een ruimte met airco, draag jij de blazer net zo gemakkelijk stylish weer over deze outfit. “BE THE CHANGE”, op welke manier dit voor jou van toepassing is.

#ad