Tweede winkel van Frommes in Voorschoten

Of ik wilde langskomen tijdens de opening en een leuk stuk wilde schrijven………………natuurlijk wil ik dat. Na veel voorbereidingen was het 12 februari voor Frommes eindeijk zover, een tweede winkel midden in het centrum van Voorschoten. Toen ik van hun hoorde dat er een tweede winkel kwam naast hun andere filiaal in het Friese Franeker, gingen na een enthousiast LEUK! meteen mijn wenbrouwen omhoog, want Friesland en Voorschoten, dat ligt nu eenmaal niet bij elkaar om de hoek, en daar wilde ik het fijne van weten.

Wat blijkt, de roots van zowel Esther als Wolter de eigenaars van Frommes liggen in……juist Voorschoten. Ze zijn er geboren en getogen en via een omweg hebben zij Friesland in hun armen gesloten, waar zij dagelijks met hart en ziel de klanten in hun winkel, en via de webshop van Frommes , helpen aan mooie outfits.

Gaan ze terug naar hun roots in Voorschoten? Ook dat ligt niet in de planning, maar Voorschoten zit nu eenmaal in hun hart en toen de kans voor een tweede winkel zich hier aandiende, was het voor hen alsof het voorbestemd was.

Hoewel ik al wat foto’s had gezien van het nieuwe pand, was ik bij binnenkomst super verrast. Het is anders dan hun andere filiaal en toch heeft het de eigen Frommes uitstraling gekregen. Natuurlijk hing de winkel vol met nieuwe voorjaarscollectie waar ik mijn ogen maar moeilijk van kon afhouden, maar eerst die zware plant uit mijn handen Esther. Ik hoop dat ze het pand lang mag sieren.

Nieuwe merken bij Frommes in Voorschoten

In Voorschoten zal je dezelfde merken tegen gaan komen dan in Friesland, maar wellicht met een extra toevoeging omdat er in Franeker geen ruimte meer is deze daar ook te hangen.

Natuurlijk zijn wel alle merken te vinden via de webshop van Frommes, deze is absoluut een bezoek waard. En mocht jij nog niet zijn langsgeweest in de nieuwe winkel, deel ik speciaal voor jou een aantal foto’s.

Gehele Plusbasics collectie bij Frommes ook in Voorschoten

Hoewel dit ondernemers echtpaar deze dag tal van verrassingen stond te wachten, stonden ze even echt met de mond vol tanden, wil je weten waarom?

Frommes verkoopt de gehele collectie van Plusbasics als Goldstore al in hun filiaal in Franeker en gaan dit voortzetten in Voorschoten. In beide winkels wordt de gehele collectie van dit merk voor jou ingekocht.

Dat dit merk fans heeft wisten we al en dat ook bekende Nederlanders dit label dragen, is niet vreemd. Kijk maar naar deze foto, die zegt meer dan genoeg, vind jij ook niet?

Ook mijn naamgenoot kan vast niet wachten tot de nieuwe collectie daar is. Ze mocht via Plusbasics al een voorproefje nemen en ik vond het te leuk om deze foto “stiekem” te plaatsen.

#ad

Klik hier voor een hint uit onze winactie!