Najaarsjassen van Yesta

Terwijl ik dit schrijf is het bijna september, dat wil zeggen herfst. Officieel natuurlijk pas aan het einde van september ( voor wie het wil weten 22 sep, en meteorologisch 1 sep), maar de omslag in de natuur vind ik al even te voelen. Ik trok er lekker opuit met een fijne boswandeling en maakte meteen een paar foto’s uit de collectie van Yesta. Heerlijke casual inspiratie voor nu en als het straks nog frisser gaat worden.

Najaarstruien van Yesta

Persoonlijk houd ik van cosy, in mijn kledingkast vind je behoorlijk wat truien en vesten, ze houden mij warm en zijn fijn te combineren in een casual outfit zoals op deze stoere destroyed jeans van Yesta. Veel van jullie denken bij cosy aan wol en niet iedereen vindt dit materiaal altijd fijn dragen, deze tui is van 100% katoen! De mooie details zoals het contrasterende blauw op de mouw en bij de hals maken haar casual chique. En de sjaal? Heerlijk om net iets om de hals te hebben in het najaar, het is behaaglijk en deze blauw/witte van Yesta kleurt perfect bij de outfit.

Najaarsvesten van Yesta

Wanneer een najaarsjas nog net te warm is, of als het echt kouder gaat worden en we binnen een vest gaan dragen, is dit blauwe sportieve vest een aanwinst. Ze is niet te warm, waardoor het ideaal combineert met de katoenen trui. Een fijn vest is een musthave voor elke kledingkast, en wat ikzelf prettig vind, zijn zakken in een vest. Als je het vest buiten draagt is het prettig om net even een sleutel in op te bergen.

Nieuwe blouses van Yesta

Vind jij een trui op dit moment nog veel te warm? Er zijn prachtige blouses in de collectie van Yesta, zoals deze blauwe met een heel subtiel printje. Draag hem op de jeans of op een mooie blauwe broek uit de Base Level collectie van Yesta.

Najaarsjassen van Yesta

Als laatste laat ik wat mij betreft een echt pronkstuk zien, deze mantel zit heerlijk en zal ik straks graag dagelijks van de kapstok halen. Prachtig van kleur en lengte (ik ben 1.70 als vergelijk) Nu moet ik eerlijk bekennen dat de jassencollectie van Yesta dit seizoen ontzettend mooi is, benieuwd welke keuze jij dit jaar maakt.

#ad