Voorjaars jassen

Terwijl ik dit stuk schrijf is net de sneeuw verdenen en gaan we in een week van temperaturen van 13 graden vorst naar voorjaarstemperaturen van 15 graden of meer. Als we dit weekend naar buiten gaan zal jouw winterjas waarschijnlijk plaats gaan maken voor een voorjaarsjas. Voor elk soort weer is er wel een jas, er zijn ook ontzettend veel leuke plussize jassen. Van Yesta laat ik er twee uit hun collectie zien. Ik koos voor de zilvergrijze jas vanwege het praktische (natuurlijk ook om de looks). Want ook na de zomer draag jij in de overgang naar het andere seizoen deze jas waarschijnlijk ook nog door. Voor mij daarom een ideaal om deze beauty nu en in de nazomer te dragen.

De gele jas is heel anders, langer en meer een mantel model. Nu houd ik van kleur maar hij is er ook in het blauw mocht jij dat mooier vinden. De jas is chic sportief en je mag bij dit model zonder problemen iemand de rug toekeren, Het detail op de rug geeft net dat beetje dat de jas zo speciaal maakt. Mocht je onverwacht toch in een regenbui terecht komen, zit er een capuchon in de kraag verwerkt. Nu op naar warme temperaturen, laat het voorjaar maar komen.

#ad