Prijsuitreiking Base Level Curvy bij XL Mode

De laatste prijsuitreiking van Base Level Curvy zit erop. Drie prijswinnaressen hebben hun prachtige prijs in ontvangst genomen. Stiekem vind ik het altijd jammer dat het weer voorbij is omdat het altijd een feest is, een prijs krijgen is tenslotte ook leuk.

Om de laatste winnares haar prijs te laten uitzoeken reed ik naar Belgie toe waar XL mode twee prachtige winkels heeft. Wij waren te gast in hun filiaal Scherpenheuvel, waar eigenarese Katti ons een hartelijk ontvangst gaf. Natuurlijk was Anouk van Evida er namens Yesta ook bij. En al deze ingedrienten met een toffe winnares zorgden voor een heerlijke middag bij XL mode.

Af en toe hoor ik wel eens vragen, hoe gaat het er aan toe bij een prijsuitreiking. Ik kan niets anders zeggen dan dat het begint zoals deze foto’s hieronder aangeven. Met een warm welkom.

Natuurlijk zat Anouk van Evida ook gezellig bij ons met een goede kop koffie, maar ja iemand moet de foto’s maken. Als je met elkaar even rustig zit krijg je altijd een eerste indruk. Winnares Liesbeth vertelde over haarzelf, en dit maakt het altijd gemakkelijker om stijltjes bij elkaar te zoeken. We gingen aan de slag om Base Level Curvy te combineren met Yesta om zo te laten zien wat de mogelijkeden zijn van een goede basis, en dat is echt veel. Hoogste tijd om met Liesbeth door de prachtige winkel van XL Mode te lopen.

Base Level Curvy bij XL Mode

Om het voor haar klanten gemakkelijk te maken heeft XL mode een prachtig gestylde wand in de winkel van Base Level Curvy, deze basics zijn fantastisch zijn te mixen en matchen met de prachtige kleuren uit de winkel.

Bij XL Mode hangt alles voor de klant op kleur, wat absoluut helpt bij het doelgericht zoeken bij net die ene tint. Met Liesbeth zijn we deze sessie gestart om groen toe te voegen aan een denim uit de basic lijn.. Een heerlijke frisse tint van Yesta, kleur mag en dit seizoen zien we dat het modebeeld ons verschillende kleuren geeft en dat het absoluut niet altijd donkere tinten zijn De blouse heeft een prachtige print en de mouwen zijn heerlijk wijd, kies haar op maat of juist ruimer om het effect te benadrukken. het is net waar je voorkeur naar uitgaat.

Onder de blouse draagt Liesbeth denim Anna van Base Level Curvy, een skinny model met net dat stoere rafeltje aan de onderkant. Liesbeth is 1.80 lang met prachtige lange benen, daardoor valt de Anna bij haar korter maar wel helemaal volgens de huidige trend, net boven de laars.

Mocht het toch wat kouder zijn en verstop jij je graag in een lekker vest dan kan dat natuurlijk ook Op het filmpje hieronder laat de winnares jou nog een prachtige mix and match zien.

Nieuwe toegevoegde basics bij Base Level Curvy

Een goede little black dress is een musthave voor iedere vrouw, wanneer je een goede LBD in de kast hebt hangen grijp jij zelden mis voor de juiste outfit, je zit bijna altijd goed omdat jij een LBD kan dragen en stylen zoals jij het op dat moment graag ziet. Onlangs is deze prachtige zwarte jurk toegevoegd aan de basis collectie van Base Level Curvy, en om de outfit net een tikkie eigenwijzer te maken trok Liesbeth een heerlijke comfortabele legging onder deze LBD aan, maar natuurlijk is ze net zo mooi te dragen met een panty of dikke maillot.

Ruime plussize collectie van Yesta bij XL Mode

XL mode heeft een zeer ruime collectie van Yesta, het kan wel eens zijn dat een size net in de winkel is uitverkocht terwijl ze toch voorradig is in het andere filiaal. Vraag altiijd of er mogelijkheden zijn tijdens het shoppen, zij denken 100% mee met haar klanten.

Ook wij pakte deze middag wel eens naast een maat, maar gezien de ruime mogelijkheden in keuze gaf dit gelukkig geen enkel probleem, zoals wij zeggen “de keuze was reuze” maar wel met mijn tip om absoluut niet te lang te wachten voordat de favoriete keuze echt definitief verkocht is.

Met deze onderste foto haalde ik een klein grapje uit zoals jullie kunnen zien en eigenlijk twijfelde ik om de foto zo ja/nee te plaatsen, en toch doe ik het en waarom? Het geeft aan hoe deze dagen zijn, het totale onvangst bij een winkel, de gezelligheid en het sfeertje dat dan ontstaat, het is echt een klein feestje.

Liesbeth draag op deze foto’s een flared broek uit de basic collectie gemaakt van een mooie crepe stof waardoor ze zeer soepel valt. Om het geheel een meer casual uiterlijk te geven wordt de col gedragen onder een fashionabel jasje met een coating. Juist deze uitvoering samen met het detail van de zilveren knopen op het jasje zorgen voor een stijl die Liesbeth graag ziet.

Inspiratie bij XL mode

Naast de ruime keuze zorgt XL Mode er ook voor dat de klant op diverse manieren geinspireerd kan raken. Dit doen zij via hun social media, maar ook via de besloten V.I.P. groep van Beauty comes in all sizes, waar zij alle liefhebbers uit Nederland en Belgie graag op de hoogte houden van de laatste fashion updates. Shoppen na alle inspiratie maar geen tijd om naar de winkel te gaan? Ook via de webshop van XL Mode is het mogelijk om relaxed te winkelen zonder stress en absoluut overzichtelijk.

Zo komen wij weer bij de laatste outfit aan die Liesbeth deze ochtend ging combineren. Ze draagt een prachtige suedine blouse/jurk uit de collectie van Yesta Fashion die heerlijk zacht aanvoelt en haar prachtig staat. Een outfit heeft dan niet veel meer nodig, een basis shirt met de tregging die Liesbeth ook liet zien onder de Little Black Dress maken het plaatje compleet.

Dank aan XL Mode voor het gastvrije ontvangst en het onverwachte presentje dat Liesbeth en ikzelf mochten ontvangen, en natuurlijk Base Level Curvy, Yesta en Anouk van Evida om dit alles mogelijk te maken.

Dit is een samenwerking met Buurfashion.