Nieuwe collectie Just For You

Herfstkleuren, beige tinten, gecombineerd met vertrouwde basis kleuren zoals zwart. Dit seizoen zien we prachtige kleuren bij het Nederlandse merk Just For You. Zelf houd ik ontzettend veel van warme roesttinten, een perfecte match met deze print die mij aan de herfst doet denken maar mij ook in andere sferen brengt door de gebruikte dierenprints.

Juist hierdoor krijgt de outfit voor mijn net dat stoere randje terwijl het op en top vrouwelijk blijft.

Travelstof bij Just for You

Wat ontzettend fijn draagt en comfort geeft is de materiaal keuze van Just For You bij deze oufit. Ze is gemaakt van heerlijk dragende travelstof. Het draagt soepel om het lichaam is licht en de bewegingsvrijheid is optimaal.

Nu heb ik op de foto de outfit gestyled met een stoer kort vegan leather jasje (ook van Just For You), maar er zijn zoveel mogelijkheden in mixen en matchen bij deze set dat je gewoon eens de mogelijkheden moet proberen. Met net een andere styling zie je er steeds weer anders uit. Hou jij er bijvoorbeeld niet van om top en bottom in dezelfde print te dragen? Leef je uit, en lukt het niet zelf? Geen probleem in de plussize winkels helpen zij jou graag aan de perfecte styling waar jij je prettig bij voelt.

Nog een pluspunt bij deze outfit? De broek heeft zakken, zo handig om even mijn autosleutels in op te bergen of gewoon onbeschaamd heerlijk in te hangen.

Kort Vegan Leather jasje

Als laatste in mijn review ga ik nog even het jasje benadrukken. We zien vaker dit soort modellen terug, en toch heeft deze voor mij net dan ene pluspunt. Het jasje is een korter model waardoor hij voor mij bij het combineren van een jurk net wat pittiger oogt. Op het moment dat een jasje net te lang is zal deze (voor mij) op een jurk net het effect verliezen. Doordat deze net iets korter is, maar ook niet te kort, zal het jasje voor mij het effect bij een jurk zeker niet afzwakken.

Nieuwsgierig geworden naar de verkooppunten? Op de website van Just For You zijn alle verkooppunten te vinden.

Dit is een samenwerking met Just For You