Regn regenjassen

Nee, ik ben de E niet vergeten, er staat echt Regn en ik ga jullie er alles over schrijven, dat verdiend dit merk ook absoluut. Deze jassen zijn namelijk nog maar net op de Nederlandse en Belgische markt en nu al favoriet onder veel vrouwen. Regn komt uit Denemarken, een land dat bekend is met een fikse regenbui en wel meer dan een ook. Wat we in Denemarken ook veel zien is Fashion, prachtige mode die met zorg is uitgewerkt en waarin men veel oog heeft voor details. Voeg deze samen en je krijgt een perfecte match, Regn.

Regn jassen met zorg ontworpen

Het merk Regn is ontworpen met de gedachte er goed uit te zien in een regenjas. We kennen het allemaal wel en in ieders kast of aan de kapstok ligt of hangt wel een regenjas of regencape, ook bij mij. Thuis heb ik een grote viervoeter die er graag op uit wil, ook in regen en wind! Wat doet een regenjas vaak? Als we thuiskomen plakt het aan alle kanten, zijn we aan de binnenkant nat van het zweten en het woord Fashionabel kunnen we wel weglaten.

Regn denkt hier anders over, niet modisch voor de dag komen bij een goede regenbui, of fikse windkracht, is er bij dit merk niet bij. Ja goed gelezen, ze zijn nameijk ook nog eens heerlijk winddicht daarnaast kleurrijk, elegant en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Als ik dit zo opsom begrijpen jullie dat er een staaltje techniek is verwerkt in deze jassen. Er zijn zelfs tefchnische stoffen gebruikt die oorspronkelijk zijn ontworpen voor buitenshuis. Deze zijn bij Regn getransformeerd in draagbare morderne elegantie met behoud van alle functionele kwaliteiten.

Details van Regn outdoorjassen

Omdat ik weet dat veel lezers van mijn platform outdoor actief zijn en veel ervaring hebben met de technische eigenschappen hiervan, heb ik een aantal details doorgekregen. Wil je het weten, lees ze dan even en anders scroll je door naar het volgende blok.

Regn regenjassen worden geproduceerd volgens de Europese Reach-norm en Oeko-Tex standaard 100 klasse ll. Ze zijn Ademend 8000/24 uur, waterdicht en waterafstotend.

Warme winters

Ken je het gevoel graag een tussenjas te dragen? Ik spreek veel vrouwen en als het over jassen gaat hoor ik altijd veel verschillende meningen en wensen hierin. De een heeft het altijd koud, de ander heeft het snel te warm en dan is er ook nog alles wat daar tussen ligt.

Of de jassen van Regn voor jou te warm, koud of perfect zijn, is een kwestie van proberen. Ze zijn namelijk ook prachtig als het niet regent en vermoedelijk een investering voor een aantal jaren.

Diverse maten bij Regn

Wat ontzettend mooi is bij Regn, het is een merk dat geen plussizemerk is, of zich juist richt op kleinere maten. Wel hebben zij rekening gehouden dat wij allen verschillend gebouwd zijn, zo zijn er ook prachtige Alijn modellen.

De regenjassen van Regn zijn voor jou beschikbaar van maat 36 t/m 54 en vallen ruim. Niet alle modellen zijn er in alle maten, vraag hierna bij uw favoriete shop.

Heb jij als retailer interesse in dit prachtige produkt: Vraag voor nadere informatie Marcel Elzenaar Agenturen