Romance in Blue by Yesta

Hoewel Valentijnsdag staat voor romantiek en we rond deze datum juist veel rood terugvinden in allerlei thema’s, vind ik deze blauwtinten juist super romantisch. Het doet mij denken aan de eerste zonnestralen en de natuur die volop in bloei staat. Oke nog even geduld, het is eind januari en wellicht komt er eerdaags zelfs nog wat sneeuw uit de lucht vallen.

Eerlijk is eerlijk, deze jurk van Yesta ga ik ook nog niet zoals op de bovenste foto dragen, maar omdat ik al wel voorjaarskleding draag (behalve als er echt een pak sneeuw zou liggen) zorg ik ervoor dat het nu draagbaar is. Yesta heeft prachtige vesten en jasjes om op de jurk te dragen zodat het nu al de kast uitkan. En hoewel ik graag vesten of jasjes draag, ging ik daar deze keer toch niet voor. Met een pull geef jij een jurk ook een heel ander uiterlijk en deze combineer je natuurlijk ook op meteen de flared jeans van Yesta, waar ik al eerder prachtige tijdloze klassiekers op combineerde. Mocht je een jurk nu net teveel vinden maar wel van deze print houden, dan is het ook prachtig om de blouse in dezelfde print te combineren met deze mooie pull.

#ad