Flared jeans van Yesta

Denim, voor veel vrouwen een kledingstuk waar er vaak meerdere van in de kledingkast liggen in verschillende wassingen en modellen. De flared jeans van Yesta mocht ik testen en is voor mij nu al een topper die ik waarschijnlijk helemaal zal afdragen. Thuis (en vooral in deze lockdown) draag ik een denim graag sprortief, maar soms moet ik mijn jeans net wat meer geven en is een jasje erover ideaal (ook tijdens het beeldbellen).

Ik draag de denim in deze blog sportief met een aantal typische klassiekers die we elk jaar terug zien. Op deze foto draag ik een donkerblauwe mouwloze blouse. Weten jullie nog, die zaterdag in Nederland dat het ging sneeuwen? Juist, deze dag ging ik erop uit om deze foto’s te maken en ik kan vertellen dat de temperatuur iets minder aangenaam was om deze mouwloze blouse te laten zien, ik bewaar deze een keer voor een zonnige periode. Het geeft wel aan dat we ook een mouwloze blouse al met gemak uit onze kledingkast kunnen halen, want deze sportieve nautische blazer van Yesta met het comfort van een vest draag je natuurlijk nu al.

Een denim met een mooie blouse is ook altijd een klassieker. Deze van Yesta heeft een fijn blauw streepje. Draag hem in of over je broek, maar je kan ook de onderste knoopjes los laten om hem te knopen. gewoon waar jij je fijn bij voelt.

Een denim met een mooie blouse is ook altijd een klassieker. Deze van Yesta heeft een fijn blauw streepje. Draag hem in of over je broek, maar je kan ook de onderste knoopjes los laten om hem te knopen, zoals ik heb gedaan op de foto. Draag het hoe jij het wil en waar jij je het mooiste bij voelt met deze klassiekers.

#ad