Fox Factor High end Jeans in grotere maten

De zomercollectie van Fox Factor is uitgeleverd! Veel fans waren al ongeduldig aan het wachten op de nieuwe zomer wassingen van dit high end label, maar ondertusen is ze uitgeleverd aan al haar toffe verkooppunten. 

De boot waarop alle broeken lagen richting de haven was gewoon wat later dan verwacht, en dan is het enige wat we kunnen hebben, “geduld”. Niet altijd gemakkelijk voor de fashionista’s onder ons, maar het was het wachten op deze jeans meer dan waard.

Natuurlijk ging ik ook voor jullie op onderzoek uit en paste ik twee favoriete jeans van mij, de fared kick en model Dixi, hieronder lees je er onder andere meer over.

Flared kick model nieuw in zomer collectie Fox Factor

Naast de vertrouwde jeansmodellen verrast dit merk de plussize vrouw  elk seizoen met een nieuw model. Dit zomerseizoen vinden we de flared kick jeans bij Fox Factor terug in hun collectie. Een kortere denim ( ze is 28 inch) met hippe, trendy flared broekspijpen.

Omdat ik geen verkooppunten kon vinden op de website van Fox Factor, heb ik een link toegevoegd naar de besloten groep van Beauty comes in all sizes, veel retailers hebben dit populaire model ingekocht en op de groep geplaatst. Klik op de zin hierboven met flared kick……… en je wordt naar het juiste punt voor informatie voor veel verkooppunten doorverwezen.

Over de fitting bij Fox Factor ben ik super tevreden, en eigenlijk moet ik schrijven dat ik er gewoon warm van loop. Dat dit merk bij mijn figuur een goede match is wil natuurlijk niet wil zeggen dat het jou ook goed zal zitten! Iedere body elk figuur van ons is anders, en het kan zo maar zijn dat een fitting niet bij jou aanslaat. Mocht je dit inderdaad zo ervaren in de paskamer, zit een bepaald model van Fox Factor bij jou gewoon niet lekker, geef dan niet meteen op! 

Hoewel er altijd een mis match kan zijn, heeft dit merk verschillende jeans voor diverse smaken en body typen. Zit een model niet lekker, pas dan gewoon eens een andere broek van dit merk, er is absoluut kans dat deze beter aansluit bij jouw figuur.

Toen ik deze flared kick denim paste was ik zeer aangenaam verrast. Deze jeans is namelijk maar in één lengtemaat geproduceerd. Omdat de broek korter moet vallen was ik een beetje “bang” dat ze toch net te lang zou zijn bij mij om het juiste effect goed over te brengen. Met mijn eigen lengtemaat 30 is het soms een net wel of niet bij een broek, maar deze toffe jeans zat perfect bij mij. Natuurlijk mag ze korter vallen, maar met dit beeld ben ik absoluut niet ontevreden.

 

Vertrouwde modellen in een zomerse wassing bij Fox Factor

Ook de vertrouwde modellen bij Fox Factor hebben voor dit seizoen een zomerse wassing gekregen zoals dit model Iri van Fox Factor in Indigo Blue, een schitterende kleur en goed te combineren met tal van zomerse combinaties, hoewel ze natuurlijk ook altijd prachtig zal zijn bij mijn favoriete zwart of wit om met een jeans te combineren.

De Iri is een skinny jeans maar net niet zo strak als je bij een echte skinny zou verwachten. Heb je iets vollere benen of vind je het gewoon niet zo fijn om een jeans zeer aangesloten te dragen, pas dan zeker dit model. Wanneer jouw voorkeur toch uitgaat naar een echte skinny, omdat jouw benen in verhouding smaller zijn, of je dit gewoon fijn vindt dragen, pas dan eens de Niki in Ice Blue.

Model Dixi perfecte jeans voor volle benen

Afgelopen najaar introduceerde dit merk voor het eerst hun model Dixi, wat een succes was dit! Deze broek was gewild en in de winkels razend snel uitverkocht. Op de besloten groep van Beauty comes in all sizes waren veel dames die nog op jacht waren naar net die ene maat. Het kon dan ook niet uitblijven dat deze Dixi een blijvertje zou zijn. Dit zomerseizoen zien we haar met een prachtige licht blauwe zomerwassing in de collectie van Fox Factor, en ze draagt heerlijk.

Nu willen jullie natuurlijk lezen wat deze jeans zo populair heeft gemaakt. Als eerste heeft deze Dixi de looks. Ze is eigentijds en geheel volgens de laatste fashion trends. Dat is niet het enige, deze denim bereikt veel vrouwen. Omdat ze wijdere pijpen heeft die vanaf de bovenkant al uitlopen, kochten met regelmaat vrouwen met vollere benen, zoals lipodeem ook deze jeans, wat natuurlijk fantastisch is.

Fox Factor staat onder de jeans bekend als een high end merk. Hun keuze voor de denimstof staan voor al hun jeans hoog. Door het gebruik van een goede kwaliteit stof heb ik mogen ervaren dat de broeken van dit merk goed en zacht zitten, ideaal wanneer je zoals ik veel comfort wenst bij een jeans.

Heel wat voordelen op een rijtje bij dit merk, maar bij dit model jeans heb ik er nog één. Je mag haar namelijk stuk lopen, niet schrikken ik leg het uit.

De Dixi heeft een standaard lengte van 32 inch. Hoewel ze voor een aantal dames wellicht net te kort zal zijn mag dit model met recht ook iets te lang zijn. Wanneer je net zoals ikzelf een 30 inch lengte draagt zal ze (afhankelijk welke schoenen je draagt) soms net de grond raken waardoor je haar achter bij de hielen wat stuk zal lopen. Dit mag gerust, draag haar een beetje versleten zodat ze net dat stoere ruige randje krijgt.

Alle jeans modellen van Fox Factor op een rijtje

Deze blog zou voor nu echt te lang worden als ik alle modellen zou uitlichten voor jullie. Als je toch alle jeans op een rijtje wil zien, bezoek dan een van hun verkooppunten zij vertellen jou er graag alles over.