Voorjaars inspiratie bij Endless

Wanneer er geen lockdown is ga ik nog wel eens naar leuke plussizewinkels om inspiratiefoto’s te maken, In deze periode valt dit weg, maar zijn er natuurlijk andere creatieve oplossingen om te inspireren. Zo stuurde Endless uit het mooie Venlo prachtige kleding op zodat ik een kleine indruk kon geven uit hun prachtige collectie.

Sandra heeft haar winkel in een van de zijstraatjes in de binnenstad van Venlo. Als je er nog nooit bent geweest en aan mij vraagt hun stijl te omschrijven, zeg ik chique sportief. Ze staan ervoor om elk seizoen de parels uit elke collectie in te kopen en deze met elkaar te combineren. Dit zie je ook aan mijn outfits op de foto’s die tot een geheel gecombineerd zijn door verschillende merken met elkaar te mixen.

Dat maakt het spelen met fashion naar mijn idee ook altijd spannend. Door te mixen kan jij heerlijk veel combinaties maken en zie je er in no time vaak weer heel anders uit.

Nu is de broek van KJ Brand die ik draag op onderstaande foto natuurlijk ook ontzettend gemakkelijk te combineren door de mooie print. Om de outfit af te maken gaf Sandra mij daar een prachtig vest van Adia bij met een shirt van Yesta, zelfs de fashion sjaal past perfect bij het comfortabele vest. De sneeuw van afgelopen week is ondertussen opgetrokken maar je ziet dat de wind vandaag ook zin had om mee te spelen. Deze cardigan was niet te dik of te dun, heerlijk voor nu en straks fijn te dragen op een heerlijke zomeravond.

De onderste foto’s bestaan uit een prachtige jeans met flared pijp van Fox Factor gecombineerd met een prachtig vest van Yesta en een blouse van Studio. Het prettige aan de jeans van Fox Factor is naast een heerlijke pasvorm, dat zij beschikken over lengtematen. Voor de foto draag ik even lengte 32 die net te lang is, maar hun lengte 30 zit mij perfect. En dat is weer net dat pluspunt, een shop die rekening houdt dat ik mijn broekspijpen niet altijd hoef om te slaan.

Van deze onderste foto krijg ik instant lente vibes, de heerlijke vrolijke voorjaarsbroek van KJ Brand samen met een zachtblauwe trui en blouse. De maten die ik kreeg toegestuurd, klopte perfect en dat staat voor mij voor vakmanschap op afstand. Oke de broek van Fox Factor was net te lang maar dat kwam omdat deze net uitverkocht was en ik hem dolgraag wilde laten zien. Maar Sandra wist exact de kledingmaat aan te geven, wat wil zeggen dat ik op de foto’s bij diverse items verschillende maten draag.

Laat je dus absoluut niet weerhouden van afstand of lockdown, het blijkt maar weer eens dat vakspecialisten exact weten hoe jou te adviseren.