Sunny…… of toch niet?

Het wil nog niet echt lukken met de zon, ik vind dat toch een beetje jammer. Om de zomerse items in onze kledingkast te laten hangen is ontzettend jammer, daarom deze keer inspiratie voor warme en koudere dagen. Deze outfit inspiratie van Yesta biedt jou alle mogelijkheden.

Dit prachtige mouwloze vest heeft verschillende patronen, die net dat speciale effect geven dat ikzelf mooi vind. Nu heb ik een open schoen aan, maar duik eens in jouw schoenenkast en ga eens combineren met verschillende soorten schoenen. Je zal zien dat dit ook een ander effect geeft.

Er wordt mij vaak gevraagd wat voor lingerie ik onder dit soort jurken draag. Persoonlijk kies ik altijd voor een strapless bh, maar een mooi bandje laten zien is natuurlijk ook prachtig, dit hoeft beslist niet verborgen te worden. Draag het vooral hoe jij dit graag wil, en mocht je het graag met een strapless of matching kleur bh willen dragen terrwijl deze net in de was zitten, kies dan voor een jasje of vest, niemand die iets merkt.

Linnen is een stof waar veel vrouwen of niets van willen dragen, of ontzettend fan van zijn. Kreuken mag namelijk gewoon en dat laat ik op de foto’s ook absoluut laten zien. Naast dat de stof verrukelijk draagt is het ook DE eigenschap van linnen. Reuze benieuwd of jij net als ik ook een liefhebber van deze stof bent, schrijf het hier, onder het bericht, ik lees het graag. Natuurlijk draag jij het steeds anders, zoals op een jeans of zelfs als pak. Kies voor een mooie top of blouse en jij begint de dag met een met een heerlijke gekleurde touch.

Mocht je toch graag een zomerse jurk dragen, dan laat ik jou ook deze beauty zien. De schouderband is net iets breder, waardoor bij mij de bh band zo goed als niet te zien is. Het dunne vestje geeft je net dat comfort dat je soms zoekt om de huid te beschermen.

Toen ik deze foto maakte waren de jeansjasjes van Yesta nog niet geleverd,. Ik ga absoluut de lichte denim en de witte ook met deze jurk combineren. Heb je ze nog niet gezien? Klik dan even op deze link.

#ad