Een comfy outfit van DorisStreich

Een comfy outfit en er toch fashionabel uitzien? Dat kan met deze set van DorisStreich, het is een tikje eigenwijs, sportief en vrouwelijk tegelijk.

Dat is precies wat ik zo leuk vind. Of we nu thuiswerken of op pad gaan, deze plussize outfit zorgt ervoor dat ik ook in een comfy outfit fashionabel over straat ga. DorisStreich is voor mij een merk wat let op details, zo is de zijkant van de broek afgestemd op het mooie viscose bovenstuk (met elastan) en let daarbij vooral bij de broek op de blingbling, iets waar mijn ogen altijd van gaan twinkelen.

Details met een beetje bling zie ik vaker terug bij dit merk, zowel op een top, shirt of broek. Hou je daar niet van? Ik heb onlangs de voorjaar-en zomercollectie van hen goed bekeken en deze verraste mij super. De verschillende stijlen, kleuren en prints en mogelijkheden tot mix en matchen zorgen ervoor dat er in verschilenden stijlen een prachtige keuze is.

#ad