25 jarig bestaan van 2Fashion

Deze maand bestaat 2Fashion exact 25 jaar en natuurlijk vieren zij dit met hun klanten. Zelf heb ik eigenaresse Linda leren kennen via social media waar zij dagelijks inspiratie deelt op de besloten groep van Beauty comes in all sizes (link). Afgelopen zaterdag was ik voor hun speciale event in de winkel genodigd, om samen met de klanten deze dag heerlijk te gaan inspireren.

Niet alleen voor 2Fashion was het feest, ook ikzelf vond het een heerlijk event, met stuk voor stuk ontzettende lieve en vooral hartelijke klanten. Ik begrijp wel waarom deze zo graag naar de winkel gaan om geadviseerd te worden door Linda.

Het Bernadetje

Dat je elke dag iets nieuws leert blijkt maar weer. Het viel mij op dat een bepaald vest van YESTA super favoriet is bij de klanten van 2Fashion, maar dan ook echt favoriet in alle leeftijden. Het is een vest dat ooit door een dame bekend is geworden en ik hoef jullie de voornaam vast niet te verklappen. Ik heb met eigen ogen mogen zien dat dit heerlijke cosy vest ook alle leeftijden staat, of je het nu sportief, stoer of iets klassieker draagt, het kan allemaal. Voor elke stijl heeft het een gezamelijke overeenkomst, het houdt je bij alles heerlijk warm. Ook ikzelf heb er een, nieuwsgierig? Klik dan even hierop.

Ben jij ook enthousiast geworden? Kijk even op hun webshop naar de verschillende kleuren, zie hier de link naar de olijf groene. Zoek je een andere tint, kijk dan even rustig verder op de shop.

Bruisende gastvrijheid

Tijdens deze feestmaand in September krijgt elke betalende klant een bruisend kado, ook wanneer je online een aankoop doet. Alleen de maand September nog, dus wil jij ook een toast uitbrengen op het 25 jarige bestaan, dan kan dit zelfs geregeld worden vanuit jouw stoel.

Natuurlijk brachten afgelopen zaterdag Linda, ikzelf en de aanwezige klanten ook een toast uit, dat kan natuurlijk niet missen.

Diverse merken bij 2Fashion

In de afgelopen 25 jaar, weet Linda zeer goed wat haar klant wil, en dat is naast de uitstekende service ook diversiteit. Daarom is er in de winkel een leuk merken aanbod, zodat er voor iedere stijl en leeftijd iets moois is te vinden. De klanten van 2Fashion gaan dan ook vaak met een nieuwe aankoop weer huiswaarts. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik het ook best lastig vind om met lege handen naar huis te gaan na een middag volop inspiratie. Dat is mij deze keer ook niet gelukt, ik kocht een prachtige (en heerlijk zittende) jeans van Doris Streich die aan de zijkant afgewerkt is met, mooie strass steentjes. Onder dit bericht zal ik nog even de link naar de webshop geven zodat je alles rustig kunt bekijken, maar ik geef jou eerst nog wat gezellige foto’s van deze leuke middag.

Niet alleen plussizematen bij 2Fashion

Bij 2Fashion vind je niet alleen kleding voor plussizematen, maar ook voor de inbetweens vanaf maat 42. Zo is er niet alleen stylediversity maar ook sizediversity te vinden in deze bruisende winkel.

Is de afstand voor jou echt te ver, of shop je gewoon liever online, dan is dit geen probleem. Op hun webshop vind jij alle inspiratie die ook te koop is in hun winkel. Intresse om eens te kijken? klik dan hier.

#ad