A touch of green by Yesta

Als groen niet jouw kleur is, kies dan snel een andere blog om te lezen op mijn website. In deze review vind jij deze kleur namelijk als een rode draad terug in de verschillende outfits uit de wintercollectie van Yesta die nu volop bij hun verkooppunten verkrijgbaar zijn.

Eerlijk toegegeven, ik houd wel van deze kleur. Natuurlijk pakt de ene tint groen mij net iets meer als de andere, maar in mijn kast onbreekt deze kleur eigenlijk nooit omdat ik haar juist zo fijn vind te combineren met tal van andere kleuren.

Combineren van groentinten

In mijn vrije tijd draag ik mijn kleding graag wat stoerder. Nou moet je dit wel ruim nemen eerlijk gezegd. Het is niet dat ik zo’n stoere ben, maar gewoon een randje als bij de foto hieronder. Een heerlijke fake leather (of nepleer net hoe jij dit zelf noemt) legging met shirt en dit prachtige warme vest in een gebreide print van prachtig groen met zwart.

Hou je niet van deze broek, is ze net een beetje “te” voor jou? Dat maakt natuurlijk helemaal niet uit. Een prachtige casual of nette broek (kijk ook eens naar de groene broek in deze review) past er top bij. Eventueel draag je haar met een blouse zodat je een hele andere outfit krijgt. Vind je deze broek net als mij geweldig? Ga dan sowieso experimenteren met andere items, kleding is er juist voor bedoeld om te mixen en matchen.

Dit seizoen is iedereen opzoek naar truien en vesten. Het is natuurlijk flink overdreven om hier “iedereen” op te schrijven, maar door de huidige economie ligt deze behoefte van ons hoogst waarschijnlijk iets boven gemiddeld. De verwarming staat dit najaar bij veel huizen anders ingesteld dan andere jaren. Hoe fijn is het dan om ervoor te zorgen dat jouw kleding aankopen fasionabel zijn maar tegelijk ook lekker functioneel en warm. En met een aantal slimme aankopen zal jij merken dat je onder de streep waarschijnlijk minder uitgeeft aan jouw kledng, maar dat dit niet ten koste gaat van het aantal outfits die jij kan maken. Wie wil dit niet?

Het geheim achter de Yesta collectie

Geheim? Eerder moet ik schrijven het speciale achter de collectie . Dit seizoen vind ik echt dat Yesta iets extra’s heeft, maar wat houd ik nog even vast. Eerst meer over deze prachtige jurk en de toffe set met het heerlijke vest. Om te beginnen zal je waarschijnljk de jurk op veel foto’s terug zien met de knoopjes tot bovenaan gesloten. Dat is hip, trendy maar ik voel mij daar net wat minder bij dus, hoppa ik gooi de knoopjes altijd open.

Bij fashion mag je gewoon lekker eigenwijs zijn en jouw eigen touch eraan geven. Toen ik deze jurk droeg was het herfstvakantie in Nederland met temperaturen eind oktober die over de 20 graden gingen. Warm dus en voor mij vond ik het niet lekker om over de jurk nog een vest te dragen. Hoe tof zou het zijn om dit op de koudere dagen wel te doen. Het vest draag ik in Soft mist en is er ook in de donker groene kleur (dark teal). Aan jou de keuze of je voor variatie in kleur of ton sur ton gaat.

Als je binnenkort gaat shoppen raad ik aan om echt even naar het truitje te kijken. Ze heeft een mooi glimmertje en zal zaker met het oog op de feestdagen menig outfit opfleuren. Ben jij juist een warmbloedig persoon en is een truitje met vest gewoonweg iets teveel, dan gooi je natuurlijk het vest uit. Simpel is dat en de outfit is nog steeds prachtig.

Nu wil jij natuurlijk weten waarom ik vind dat deze najaars-en wintercollectie van Yesta zo bijzonder is. Wel dat ga ik jullie uitleggen. Ken je het gevoel dat je een leuke set ziet hangen en in juist DIE kleur een bijpassend kledingstuk zoekt om het geheel af te maken? Hoe vaak is het niet voorgekomen dat net jouw maat is uitverkocht of het gewoon net de kleur niet is, herkenbaar?

Als jij dit goed naar de huidige Yesta collectie kijkt zal het jou opvallen dat de kledingstukken uit de verschillende collecties van dit seizoen perfect met elkaar zijn te mixen en matchen. De kans dat jij misgrijpt is op deze manier veel minder en jouw mix & match mogelijkheden zijn aanzienlijk vergroot. Dat hier goed en bewust over is nagedacht vond ik top om te zien, let er maar eens op als je naar de winkels gaat.

Buisiness casual by Yesta

Hou jij ervan om netjes maar met een casual knipoog naar het werk te gaan? Kijk dan eens naar dit te gekke pak wat je ook weer los draagt met talrijke kledingsstukken. Het truitje zagen jullie al terug, maar wat denk je ervan om de blazer op de groene broek te dragen of juist op een trendy jeans van Base level Curvy. Het is aan jouw eigen smaak hoe jouw outfit eruit zal zien. Kom je er niet uit? Geen enkel probleem voor de speciaalzaken die jou hier graag bij helpen.

#ad