Grandiooz in Brasschaat

In het Belgische Brasschaat vinden we de prachtige winkel Grandiooz, waar Sandy en haar team hun klanten in het nieuw steken. Je vind er hippe, trendy en betaalbare outfits met hier en daar een kleine uitschieter. Dit verkooppunt voor dames met een grotere maat geeft jou dan ook volop keuze uit verschillende plussize merken zoals Only Carmakoma, Zhenzi, Exxellent en……….. nog veel en veel meer. Te veel om op te schrijven, een bezoek brengen is altijd veel gezelliger.

Ben jij net als ik een jeansdrager dan ga ik jou nu echt blij maken. In de winkel zijn namelijk meer dan 150 (je leest het goed) jeansbroeken in stock te vinden. Kans van slagen is meer dan groot als jij naar een toffe demin opzoek bent.

Lingerie in Brasschaat

Naast de allernieuwste fashion, weten ze bij Grandiooz dat elke outfit begint met de juiste lingerie, vandaar dat je ook hiervoor in deze toffe winkel perfect kunt slagen. Een winkel om zeker eens te plannen op jouw shopuitje.