Maatje Meer? Nou En

Of je nu een maatje meer of minder hebt, bij deze twee ondernemers zussen kan je voor beiden maten heerlijk shoppen. Hoewel je voor een maatje meer in Sluis shopt en dat maatje meer in Oostburg is dit natuurlijk een afstand die te overbruggen is. Waarom twee winkels in deze provincie Zeeland? Tja deze twee zussen hebben hun ruimte nu eenmaal nodig om een goed verkooppunt te zijn in grotere en kleinere maten. In beide shops vind jij namelijk een heerlijke diversiteit aan merken en op deze manier is hun kwaliteit goed te bieden in een uitgebreide sizediversity van casual tot zakelijk en niet te vergeten jouw perfecte outfit voor dat ene leuke feestje.

Stylediversity

Dat jij een eigen stijl heb en er toch steeds verschillend uit wil zien is bij Maatje Meer? Nou En heel gewoon, maar ook dat jij niet voor elke outfit hetzelfde budget in gedachten hebt. Deze twee gastvrije zussen zorgen ervoor dat jij steeds de perfecte outfit vindt in jouw eigen stijl.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan absoluut eens kijken bij deze prachtige winkel in Oostburg, de koffie staat altijd bij deze dames klaar.