Yesta make-over bij Endless, Exclusive en MOOIXL

In  het voorjaar van 2020 was er een ontzettende mooie actie opgezet in samenwerking met Yesta. Jij kon een prachtige make-over winnen door tijdens deze actie jouw aankopen van dat seizoen te posten op Curvy Groep Fashion&More, het enige wat je daarbij hoefde te doen is erbij te vermelden in welke winkel je dit had gekocht, daar zou dan ook de make-over zijn. Er is ontzettend veel meegedaan aan deze succesvolle actie en onlangs hebben drie winnaressen deze prachtige make-over mogen ervaren bij Endless, Exclusive en MOOIXL.

Uit mijn hart kan ik zeggen dat ze alle 3 een feestje waren, speciaal op hun eigen manier. Winnaressen die zich overgaven aan de expertise van de winkels die ieder drie afgestemde sets liet passen waarvan er een mee naar huis mocht. Dat was wellicht nog wel het moeilijkse van alles, het kiezen van een outfit, dus ging er soms meer naar huis dan verwacht.

Wellicht was het meest bijzondere nog wel de make-over bij Exclusive in Belgie waar ik op voorschriften van de RIVM niet lijfelijk aanwezig mocht zijn, maar alles heb gevolgd via het beeldbellen. Dat ging super, hoewel ik daar natuurlijk het liefste ook zelf bij was geweest.

Hieronder zet ik alle drie make-overs op een rij zodat je ze bij elkaar ziet en een beetje mee kan genieten van deze drie mooie feestjes, want dat waren ze stuk voor stuk.