Velvet collectie van MatFashion

Dit jaar zie ik in het modebeeld veel invloeden terug uit de lockdown. Veel mensen werkten (en werken nog steeds) thuis, menig huispak werd versleten in deze periode. Natuurlijk droeg (gelukkig) niet iedereen een joggingpak, maar het is wel een kledingstuk wat favoriet was onder veel vrouwen en ook mannnen.

Zelf wisselde ik het af toen ik meer thuis was. Elke dag probeerde is iets van mijn outfit te maken, maar aan het eind van de dag trok ik toch vaak iets anders aan. En op de dagen dat alle boodschappen binnen waren, er geen video gesprekken waren, oke eerlijk is eerlijk dan was ik ook gemakkelijker in mijn outfit.

Prachtige colletie van MatFashion

Dit seizoen zien we een krachtige najaarscollectie van MatFashion, Het lijkt wel of dit merk alle elementen van de lockdown heeft benut (dat is geen feit, zo voel ik het). Heerlijke stoffen als sweatstof en velvet, zijn gebruikt in de collectie. Natuurlijk niet om alleen thuis te dragen, nee om er lekker mee naar buiten te gaan want de snit en details zijn fashionabel en trendy, het is veel te mooi om dit alleen thuis te dragen. Mix en match het met andere kledingstukken, draag als een geheel maar combineer het ook met andere stoffen en fashion items om er een eigen look en stijl van te maken. Lukt het niet om dit zelf te doen? Vraag het dan even bij jouw favoriete winkel, zij zullen jou daar graag bij helpen.

Nu moet ik eerlijk toegeven, toen ik dit pak aantrok een aantal Ohh’s en Ahh’s automatisch uit mijn mond kwamen, ik had nog geen spiegel gezien. Vanwege de tijdsdruk had ik nu geen gelegenheid om zelf te gaan mixen met kledingstukken uit mijn kast, natuurlijk ga ik dit absoluut doen, maar het zit zoooo heerlijk dat je het eigenlijk niet meer wilt uitdoen zodra je het aantrekt.

Trendy met MatFashion

Dat dit niet zomaar een Velvet pak is, begrijp je natuurlijk. Matfashion zorgt altijd voor een heerlijke pasvorm en trendy afwerking. Nu hoor ik iedereen denken “waar dan”? Dat laat ik je met deze foto zien, want met dit pak mag je stylish verantwoord iemand de rug toekeren.

Wil jij nog meer inspiratie opdoen in deze stijl? dat kan natuurlijk. Beauty comes in all sizes heeft naast een mooie facebookpagina, ook een besloten groep waar dagelijks de laatste fashion updates uit de Nederlandse en Belgische winkels te zien zijn, in deze stijl maar eigenlijk iedere look voor diverse gelegenheden. Of je nu iets casual zoekt, een zakelijke outfit of binnenkort toch dat feestje hebt. Nieuwsgierig geworden klik dan hier