Maak kans op een garderobe t.w.v. €850,-

Het jaar kan voor jou goed beginnen met deze actie bij Beauty comes in all sizes. Samen met negen winkels waarvan acht plussizewinkels en een shop gespecialiseerd in leer is er voor jou een prijs samengesteld die jij niet wil missen. Jij kan een garderobe winnen van maar liefst afgerond 850 klinkende euro’s.

Hoe is deze winactie via Beauty comes in all sizes samengesteld?

In veel reviews herhaal ik altijd hetzelfde, een goede basis is de start van een garderobe . Klopt de basis in jouw kast, dan is een aanvulling met mooie fashion items het enige wat nodig is om er steeds anders uit te kunnen zien. Wel is het zo dat niet bij iedere gelegenheid dezelfde basis past.

Wanneer jij deze prijs wint zijn jouw zorgen van een goede samenstelling in jouw kledingkast hopelijk voorbij. Een deel van de te winnen items zie jij hierboven, De andere items worden tot de einddatum van deze winactie geintroduceerd op de besloten groep van Beauty comes in all sizes met uitleg over het produkt of merk.

Wat kan jij winnen bij deze actie en welke winkels doen mee

Negen verschillende winkels verzorgen met ieder hun een eigen inbreng de totale prijs. Totaal kan jij 8 kledingstukken winnen inclusief een matching leren handtas om jouw verschillende outfits mee af te stylen.

De prijs bestaat uit een aantal prachtige basisstukken, aangevuld met fashionitems. Waaruit bestaat deze prijs ?

Als deze items zorgen voor een matching geheel zodat jij de mogelijkheid heb onderling te combineren. Een prijs waarvan elke vrouw droomt.

Actie voorwaarden

Dat jij echt iets moet doen om kans te maken op deze ontzettende grote prijs is niet meer dan logisch, hieronder vind jij de actievoorwaarden;

Bij deze actie maak jij alleen kans als jij zowel een aantal stappen onderneemt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Beauty comes in all sizes, deze vind je onderaan op de homepage.

Facebook:

  • Like en deel openbaar het actie bericht op de Facebook pagina van Beauty Comes in All sizes
  • Geef een comment, waarom zou het een match zijn als jij deze prijs zou winnen
  • Volg en like de pagina van Beauty comes in all sizes en alle deelnemende winkels

Instagram

  • Volg Beauty comes in all sizes op instagram en alle deelnemende winkels
  • Like het actie bericht op instagram en deel deze in jouw stories
  • Geef een reactie waarom jij deze prijs absoluut zou moeten winnen
  • Deel de post in jouw stories

In het actiebericht op de Facebookpagina van Beauty comes in all sizes staan alle winkels voor jou getagd zodat jij ze daar slechts hoeft aan te klikken om te gaan volgen. Ook via het instagram account van Beauty comes in all sizes.

Wanneer je deze stappen hebt doornomen help jij daarmee alle ondernemers in deze moeiijke tijd.

Disclaimer

Let op! Het is niet mogelijk om de kledingstukken te ruilen of in geld te laten uitkeren. Indien het onverhoopt mocht zijn dat een kledingstuk niet aanwezig is in uw maat, zal de retailer een passend alternatief aanbieden.

Ben jij jonger dan 18 jaar, dan dien jij toestemming te vragen aan jouw wettelijk vertegenwoordigers om mee te kunnen doen.

Het prijsbedrag van 850 euro is om en nabij, Beauty comes in all sizes is niet aansprakelijk voor afwijkingen in dit bedrag

Jouw te winnen garderobe is samensgesteld door de genoemde deelnemende winkels, iedere winkel stuurt zelf haar geschonken item op naar de winnares. Beauty comes in all sizes is niet verantwoordeijk voor het niet nakomen van deze afspraken. De deelnemende winkels (behalve Meer van Leer) zijn plussizewinkels vanaf maat 42.

Looptijd winactie van 12 januari 2022 t/m 21 januari 2022. Over de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.

Beauty comes in all sizes heeft deze actie belangenloos opgezet ter ondersteuning van de lockdown.

De gewonnen prijs zal alleen naar een adres in Nederland of Belgie gezonden worden