BLOOM Valencia najaar 2022

Dit najaar is de prachtige collectie van BLOOM Valencia bij nog meer verkoopadressen in Nederland en Belgie te verkrijgen. Steeds meer vrouwen met een maatje meer ontdekken de vrouwelijke snit van dit merk en flaneren in een jurk van BLOOM.

Uit de collectie heb ikzelf ook weer een aantal jurken gepast, ze hebben allemaal een andere pasvorm en geven mij elk een ander gevoel. Om dit zelf te gaan ontdekken is maar een oplossing, ga lekker passen bij een van de verkooppunten en ga het heerlijk ervaren.

Stylish met BLOOM Valencia

Als je van kleur houdt dan is deze jurk met paisly print een echte aanrader om mee te nemen in de paskamers. Ze draagt heerlijk, heeft een prachtig kleurenpallet en als je kijkt naar de achterkant van de jurk zie je een mooie V op de rug. Nu het wat kouder aan het worden is trek ik over de jurk een stoer bruin leren jasje aan, maar ze staat ook geweldig met een prachtig grof gebreid vest zodat ze een casual look krijgt.

Ga jij graag voor een print maar is deze paisly print net niet wat jij zoek? er zijn nog veel meer prints te vinden in de collectie zoals deze twee prachtige jurken,

Tijdloze jurken van Bloom

Jurken die tijdloos zijn en horen bij onze basis blijven waarschijlijk jaren in jouw kast hangen, Ze zijn mooi, voor elke gelegenheid en ideaal om jouw eigen finishing touch aan de styling te geven. Bij deze foto koos ik voor een knalrode laars, geef je eigen magie aan een outfit zodat het een beetje meer jou gaat worden.

Hoewel deze prachtige jurk van Bloom tijdloos is, heeft ze tegelijk een eigentijdse look. Op de eerste foto zie je exact wat ik bedoel. De schouderrand heeft een prachtige geplooide mouwinzet die helemaal van deze tijd is, om over de prachtige blazerkraag maar niet te spreken. Vinden jullie dat ook altijd zo mooi, ik heb een aantrekkingskracht bij dit soort halslijnen.

Vind je het moeilijk kiezen, uit alle prachtige jurken? Dan ga ik het helaas nog een beetje moelijker maken met deze te gekke jeansjurk van BLOOM. Bij deze outfit heb ik het rustiger gehouden en gekozen voor een bruine laars maar een sneaker, hakje of enkellaarsje staan natuurlijk ook super want eerlijk is eerlijk, de hele dag op hakken ga ik meestal niet volhouden.

Vegan of Eco Leather

Dit seizoen heeft Bloom ook prachtige items in vegan leather, ik paste er een. De jurk is prachtig maar hier heb ik een kleine inschattingsfout gemaakt. Ik dacht dat dit model smaller zou vallen dan hun andere modellen, daarom paste ik een maatje groter. Achteraf gezien had ik mijn eigen maat kunnen aanhouden, maar bekijk rustig hoe ze bij jou valt. Grotere of kleinere borsten spelen nu eenmaal mee bij de pasvorm, ieder lichaam is nu eenmaal anders, maar ik vond het juist goed om dit te laten zien, de jurk blijft nu eenmaal prachtig dat veranderd hier niets aan.

Wil jij de jurk wat strakker om de boezem? Kijk gewoon rustig welke maat jou het beste staat, om een idee te geven hoe de jurk dan valt, laat ik nog een foto van Annelies zien

Ontzettend benieuwd naar jullie voorkeur uit deze prachtige collectie van BLOOM Valencia, laat je het weten?

#ad