De nieuwste voorjaarscollectie van YESTA

Heb jij ook zo zin in het voorjaar? Oke oke, we zitten nog midden in de winter, maar als februari is aangebroken vind ik het altijd zo ontzettend snel gaan. De dagen worden langer, de bloembollen die uitkomen, alles wat er op wijst dat het niet meer lang duurt voor het eindelijk voorjaar is.

Dit zien we natuurlijk ook in de fashion winkels terug, er is afscheid genomen van de winter en langzaam vullen deze shops zich met prachtige voorjaarskleding.

Diverse kleurthema’s bij YESTA

Ook de voorjaarscollectie van Yesta druppelt de winkels binnen, ten tijde ik deze review voor jullie schrijf hangt nog niet alles in de winkels. Onzettend leuk dat ik een sneak peak mocht geven, zodat jullie de mogelijkheid hebben de favoriete shops te vragen jullie te informeren of een pre-order te plaatsen.

De twee outfits die ik hieronder plaats, hebben jullie al op mijn social media (zowel facebook als instagram) kunnen spotten. Wat kan ik er over schrijven? Ik denk dat mijn gezicht op de foto boekdelen spreekt. Ik hou van deze kleuren, vind het leuk om te spelen met kleur, en zachte tinten ga ik hierin zeker niet uit de weg.

Het broekpak is geheel in deze zachte roze kleur en is verrukkelijk stretchy, het beweegt met je mee en het bijft bij mij super mooi in pasvorm. Draag het bij elkaar of combineer het met een van de andere kleuren uit de collectie van Yesta. Zo is het jasje ook prachtig te dragen op de rok die ik hier draag, en andersom….. mwah ik hoef dat denk ik niet uit te leggen. Psst, ik was trouwens leuk verrast door deze mosterd groen/gele fashion kleur, en om het jou gemakkelijker te maken heb ik hieronder een foto toegevoegd van Yesta.

Ach jullie zien mij het zo vaak schrijven en ik kan het niet nalaten nu ook weer te schrijven, dat ik het altijd tof vind dat de kleurenthema’s bij Yesta zo ruim zijn. We hebben nu eenmaal allemaal een verschillende smaak en hebben daarbij ook nog eens een andere lichaamsbouw.

Grote Yesta collectie

Heerlijk shoppen dus, in deze collectie waarbij je jouw smaak en stijl bij gemakkelijk bij elkaar kunt shoppen. Hou jij namelijk wel van de prachtige mosterd tint die je hierboven ziet, maar zijn rokken niets voor jou? Kijk dan eens naar de foto’s hieronder.

Als je binnenkort gaat shoppen en je ziet deze broek in de winkel hangen, echt trek hem eens aan. Ze valt zo soepel om het lijf dat ik ze eigenljk niet eens voel. Een broek die dit seizoen meer dan regelmatig uit mijn kast zal gaan komen. Met deze pantalon maakte ik voor jou twee outfits. Durf je een bloem met een ruit te combineren, of ga je voor een effen ondergrond? Aan jou de keuze.

Fashion tip: draag de prachtige ruiten blouse ook eens op een jeans.

Aan het begin van deze review schreef ik het al, niet alles is ten tijde van dit schrijven al uitgeleverd aan de winkels. Zo ook deze prachtige outdoor jas, Ze is door mij nog niet uitgeprobeerd in een regenbui, maar heb er absoluut vertrouwen in dat de ze mij bij een kleine bui droog houdt.

Sneak peak van Yesta

Ook deze prachtige broek (met een elastiek in de taille) met blazer zijn een echte sneak peak. Elk seizoen draag ik weer een nieuw pak en de combinatie met deze prachtige groene kleur, doen het hem helemaal voor mij. De beide truien liggen al voor jou in de winkels.

Nou moet ik jullie zeggen, hoe vaak maak je iemand attent op de binnenkant van een kledingstuk? Juist, niet dus. En toch doe ik het deze keer. Als jullie goed kijken bij het jasje dat om mijn schouders hangt zie je daar aan de binnenkant het groen, terugkomen. Het zijn soms van die kleine dingen die het doen, die het doen, zingt er nu meteen door mijn hoofd. En misschien vind jij het totaal niet belangrijk, maar I LOVE IT!

Als laatste deel ik jullie deze prachige jurk. Op facebook plaatste ik deze in “mijn verhaal”en daar gingen jullie helemaal los. Ontzettend veel chatberichten heb ik gekregen, leuk om te weten dat er meer zijn die deze jurk in de kast willen hebben hangen. Ze gaat jou ontzettend veel styling mogelijkheden geven.

Zoek je een webshop of winkel? Kijk dan op mijn social media, de verkooppunten van Yesta reageren daar vaak onder.

#ad