Wintercollectie van Yest en Yesta

De wintercollectie van Yesta hangt inmiddels bij al hun verkooppunten voor de grotere damesmaten. Ook Yest hangt al te shinen in de winkels. Met dochter Joyce heb ik weer heerlijke inspiratiefoto’s mogen maken. Naast het plezier dat wij samen hebben tijdens het maken van de foto’s, bewijzen deze toffe merken ook met deze collectie dat goede fashion absoluut ageless is. Mijn dochter en ik houden beide van wolwit en beige tinten. Jullie kunnen je voorstellen dat dit kleurenthema uit het wintercollectie voor ons een echt feestje was. Wolwit doet ons denken aan de warme gezelligheid van binnen en de buitentemperaturen die steeds kouder worden.

In de blog zal ik jullie alles over vertellen over onze ervaringen en zal ik ook wat hilarische/bloopers met jullie delen want met dochter op stap is lachen gegarandeerd.

Wolwit met Yest/Yesta

Op het moment dat ik deze blog schrijf heeft een deel van Nederland nog herfstvakantie. Zelf heb ik net een heerlijke week verlof achter de rug. Deze keer was ik op een stedentrip in Berlijn en tijdens deze vakantie was daar exact die omslag in de temperaturen.


Binnen enkele dagen was er een temperatuurverschil in van maar liefst 10 graden in Berlijn met daarbij een ontzettende zure wind. Waar we met zijn allen zijn verwend met een lange nazomer, leek het daar of het nieuwe seizoen voor winterjassen en warme kleding binnen enkele dagen was ontstaan. Zo blij was ik, dat in mijn koffer slim was ingepakt met enkele items uit de collectie van Yesta.

Wat kan ik het mij voorstellen dat iedereen haar kledingkasten op dit moment flink aan het aanvullen is of blij is alle gekochte items eindelijk te kunnen dragen. Want vast en zeker kan jij jouw eerdere aankopen uit de collectie van Yesta/Yest ook weer mixen en matchen met dit mooie thema.

Ageless fashion

Zoals jullie kunnen zien hebben Joyce en ik uit de nieuwe wintercollectie bijna dezelfde outfit aan. De fantastische eco leather broek is bij mij net te lang (ondanks mijn hak) maar ik had nog geen tijd gezien om hem korter te maken. Om jullie een idee te geven in lengte, Joyce is 1.85 lang en ikzelf 1.70. Een behoorlijk verschilletje en daarbij ben ik bedeeld met korte benen (lengtemaat 30).

Voor het vest zou ik niet kunnen kiezen tussen de langere of korte variant daar ben ik heel eerlijk in. Ze zijn beide mooi, practisch en vooral goed te combineren met veel andere outfits. Iets wat ik altijd heel erg belangrijk vind bij kleding. Mixen en matchen is altijd iets wat jullie bij mij terug kunnen lezen. Dat is een rode draad, maar als ik kleding aantrek vind ik persoonlijk het allerbelangrijkste het draagcomfort wat iets mij geeft.

In kleding moet ik mij lekker kunnen bewegen en moet lekker aanvoelen. Dat dit thema van Yesta bij ons hieraan voldoet is denk ik wel duidelijk. Wil je het zelf ervaren? Ga het eenvoudig weg eens proberen op een leuke shopmiddag. Dat je er goed in kan bewegen laat Joyce al aan jullie zien met deze hilarische blooper foto’s. Je kan je voorstellen dat mijn telefoon vol staat met bloopers, deze keer deel ik ze gewoon met jullie, want een foto is maar een foto. In kleding leef je tenslotte.

De blouse onder de outfits zijn ook van Yest en Yesta en heeft prachtige details. ze heeft een klein opstaand kraagje en je zou haar dicht kunnen knopen. Dat vonden we beiden toch iets te benauwd en lieten een paar knoopjes openstaan. Op de onderste foto kan je zien hoe prachtig de mouw is afgewerkt. Voor mij is het de musthave voor iedere kast, een witte blouse kan je nooit teveel hebben. Joyce laat op de onderste foto meteen zien hoe leuk het is de blouse met een spencer (debardeur voor alle Belgische volgers) te dragen. En zo laat dit thema weer zien dat de mogelijkheden reuze zijn om jouw eigen look te maken.

Uitgebreide wintercollectie van Yesta en Yest

Aan het begin van deze blog schreef ik het al, het nieuwe seizoen is ineens daar. Dan bedoel ik niet het fashionseizoen maar echt buiten. Toen wij deze foto’s gingen maken waaide het gigantisch. Waar ik in de ochtend nog de tijd had genomen mijn haar te fohnen, vroeg ik mij in de middag af waarom ik deze moeite had gedaan. En als je dan denkt hoe hard het waaide, hieronder zie je het.

Als eerste foto in deze blog deelde ik deze outfit al met jullie. Joyce draagt deze heerlijke trui/pull op de eco leather broek en ikzelf combineerde haar met de fantastische plisse rok van Yesta. Sommige hoor ik, bij wijze van, hier achter mijn pc al denken. Een rok en plisse met gewoon een pull erop? Ga het gewoon eens passen, ze heeft oprecht een goede snit en voel mij er absoluut comfortabel in. Hopelijk jij ook.

Natuurlijk ben ik benieuwd naar jouw smaak. Laat je op een van mijn socials weten welke outfit jouw voorkeur heeft? Joyce en ik kunnen niet kiezen, wij hebben het allemaal omarmt.

Deze mooie blog is tot stand gekomen in samenwerking met Yesta&Yest en om jullie een kijkje te geven achter te hilarische schermen tijdens het maken van de foto’s, hieronder nog enkele bloopers. We leven tenslotte in onze kleding en met elkaar. Have fun Fashion is fun.