Mix and match

Dat Yesta ervoor zorgt dat jij kunt mixen and matchen in hun collectie dat weten we.

Ook met deze prachtige aardetinten kan jij heerlijk combineren. De rok bleef dit keer onaangeroerd, ik wisselde een enkel bovenstuk voor een nuance verschil in deze tint. Denk je dat het dan lastiger wordt om te combineren? Wat Yesta betreft zeker niet.

Als eerste begon ik de rok te combineren met exact hetzelfde blouse, zodat het net lijkt alsof je een jurk draagt. De rok heeft geen stretch maar is wel gemakkelijk in comfort omdat aan de achterkant comfortabel elastiek is verwerkt voor een optimale bewegingsvrijheid, iets wat ikzelf zeker kan waarderen bij mijn kleding. Fashion en comfort moeten hand in hand gaan voor mij en zich aan mijn rondingen aanpassen beslist niet andersom!

Het wil buiten absoluut nog niet meewerken, regen, regen en nog een keer regen, daarom draag ik op deze foto’s dus absoluut een vest! Toen ik naar dit hekje liep om foto’s te maken was het behoorlijk glibberig en had het bijna andere plaatjes opgeleverd, het had jullie lachspieren in iedergeval aan het werk gezet, dat weet ik zeker. Ik was met deze aardekleuren op dat monent nog dichter bij de natuur komen staan kan ik verzekeren, Heel handig stond daar in het midden een klein stukje beton zodat ik daar zonder uit te glijden mijn voet kon opzetten, ik maakte er deze keer dankbaar gebruik van, dat snappen jullie wel.

Als de regen eindelijk gaat ophouden, is deze rok super om ook eens met de franje mouwloze top te combineren. Zien jullie hoe gaaf deze is? Als het buiten toch nog somber is, draag je het vest er natuurlijk gewoon overheen en laat je de top niet in de kast hangen totdat het eindelijk mooi weer is.

Je kan bij het mixen en matchen ook eens kiezen voor een wit of licht denim jeansjasje. Het geeft een heel ander effect aan je outfit. Via deze link kun je de jeansjasjes nog eens bekijken.
Nu wilde ik de rok deze keer als uitgangspunt hebben, maar ga je combineren met een ander onderstuk, draag de top op dan ook eens op een stoere denim, maar een witte jeans is natuurlijk ook top. Zoek je nog een mooie witte jeans? Kijk dan eens naar deze via de link, Ik ben weg van deze broek door de kleine details zoals de kleine rits bij de enkels en wellicht het belangrijkste, mijn benen tekenen en niet in af.

De laatste switch die ik aan jullie laat zien op deze heerlijke rok was alleen een wisseling van vest. Het vest heb ik al eens eerder laten zien (klik hier voor meer inspiratie), maar het geeft wel een heel ander beeld. Mijn lichte suède western boots vond ik ietwat jammer om met dit natte weer te dragen, maar ik ga ze zeker weten hierbij combineren als ik niet door de modder hoef te lopen.

#ad