Upsa!

Hebben jullie al eens gehoord over Upsa? Op de webshop vind je namelijk de heerlijkste basics zoals loungewear ( met net iets langere bovenstukken) en prachtige setjes met broekjes om het schuren van onze benen tegen te gaan. Dat is niet het enige, Upsa zorgt ervoor dat naast mooie basis kleuren, jij hun broekjes ook kunt kopen in heerlijke vrolijke kleuren.

Broekjes ter voorkoming van schurende benen bij Upsa in Santpoort

Door de heerlijke gekleurde broekjes voel jij je wellicht ook fijner wanneer jij in rok of jurk aan het fietsen bent. Ze mogen absoluut gezien worden en met deze leuke kleuren mag jouw rok zelfs stijlvol opwaaien. Opzoek naar bijpassende hemden voor een perfecte match? Geen probleem, zoals je ziet op de foto hierboven.

Upsa heeft in hun collectie rekening gehouden met grotere en kleinere maten voor hun basics. Shoppen in verschillende maten is dus mogelijk. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de website van Upsa.

Op afspraak shoppen bij Upsa

Hoewel de meeste aankopen bij Upsa gedaan worden via de websop, is op afspraak winkelen ook mogelijk, kijk hier voor op de routebeschrijving

Klik hier voor een hint uit onze winactie!